Muzicantul buzoian e în comă profundă. Transferat la Brașov

Cunoscutul muzicant nehoian Lulu Pascu se zbate acum între viață și moarte.

În această seară, cântărețul de muzică de petrecere a fost lovit în timp ce traversa între Catedrală și Casa de Cultură de un autoturism ce rula dinspre DN10 înspre cartierul Lunca Mare (vezi foto mai jos).

La volan se afla un șofer de 49 de ani din Nehoiu (șef la ANAF Pătârlagele). După impact trupul lui Lulu Pascu s-a prăbușit la 5 metri de trecerea de pietoni, dar contactul a avut loc înaintea zebrei (vezi foto mai jos).

Accident teribil, pe asfalt se văd urme de sânge. Impactul a avut loc înaintea trecerii de pietoni, astfel că – foarte probabil – șoferul va fi absolvit, iar vina va fi a victimei
Aici s-a produs accidentul. Șoferul venea dinspre DN10 și urma să treacă printre biserică și Casa de Cultură. Victima voia să traverseze înspre Casa de Cultură

Lulu Pascu e în stare gravă, în comă profundă. După două ore și jumătate la spitalul din Nehoiu, victima a fost dusă la spitalul din Brașov, iar de aici ar putea să fie mutată la București.

Asfaltul a fost spălat cu apă pentru a se șterge balta de sânge.

Lulu Pascu e prieten bun cu Titi Vânătoru, alături de care făcea adesea echipă. Împreună au fost și la Pro Tv la „Românii au talent”

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.