Lume multă în prima zi. Părți bune, părți rele

În această dimineață, la 07.00, a avut loc inaugurarea noului supermarket Penny XXL din cartierul buzoian Micro XIV.

Ideea pare bună, numărul de clienți depășind probabil așteptările.

Supermarketul deține parcare proprie

Părți bune

Locatarii din Micro XIV au parte de un supermarket în cartier.

Avantaj pentru trafic, probabil unii dintre cetățenii din Micro XIV vor limita vizitele la celelalte supermarketuri din oraș.

Părți rele

Micii comercianți din piața Micro XIV, dar și din cartier riscă să rămână fără clienți.

Vânzări mai mici va avea probabil și celălalt supermarket din cartier, Le Big, dar care are patronat buzoian. Penny XXL este deținut de compania germană REWE.

loading...

4 comentarii la „Lume multă în prima zi. Părți bune, părți rele

 • Domnule Tereacă, patronatul buzoian de la Le big să afișeze prețuri sub cele ale companiei germane, pentru produse similare, și vă garantez că totul va fi ok!!

  Răspunde
 • Patronul Le Big sa se angajeze sef de magazin la Penny.

  Răspunde
 • E loc pt toata lumea. Sa fie adusa marfa de buna calitate si proaspata si sa vedeti ca clienti sunt. Fiecare supermarket poate sa aduca produse diferite, de producatori diferiti.
  In plus mai conteaza si curatenia locului, curtoazia angajatilor, climatizarea locului, timpul de asteptare, locuri de parcare etc etc.

  Răspunde
 • Foarte bine ca s a deschis. Le Big este un magazin cu preturi mari, marfa proasta si multa aglomeratie. Este un magazin in mic comparativ cu ce se vroia sa fie. Cum intri in magazin te lovesc mirosurile ciudate de la ce gatesc ei acolo si plus de la vitrina asistata cumperi masline rancede sau branza cu miros de dero. Vanzatoarele in loc sa le mearga mana sa scaneze produsele repede ca sa previna aglomeratia de la case ele stau de vorba bea cafele adica nu zice nimeni nimic dar cand ai 2-3 clienti e ok dar cand sunt 20 si tu razi la casa nu e bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.