5 comentarii la „Luni începe recensământul. Buzoienii sunt rugați să se autorecenzeze

 • Nicio facilitate dacă mă recenzez singur? Câteva procente din impozitul pe locuință, o eugenie… nimic, nimic! Că cu refugiații văd că-i darnică Primăria! Vorba lui Grigore Vieru: „Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui”.

  Răspunde
 • OUG 19/2020. Zi libera platita pentru angajatul care se autorecenzeaza on-line si face dovada asta, DUPA. La donare se da liber pentru ziua respectiva, ca exemplu. Sper să nu reieșim 80% extraterești, glumeți de fel!

  Răspunde
 • Cu ne ne ajuta pe noi primaria..cu nimic..sint in state sa puna taxe si pe mersul pe jos..deh tocim trotuarele…cu mare sudoare si efort din parte iubitilor nostri edili se co struiesc…Au asfaltat strazi…sa marit impozitele…au facut parcari…au pus taxe..tot ce sa facut in acest oras si in aceasta tara platim cu virf si indesat…ai parcat undeva gresit te amendez iti ridic masina,nu ai bai sa o iei innapoi ti am luato definitiv…deh Moromete daca ai bagat oile in porumb ti le iau la ocol…..Acum ne ….numara sa vada citi am mai ramas dupa covid….

  Răspunde
 • … păi trebuie o statistică actualizată, să vadă ce „biruri” mai ” merităm”, câți suntem „apți” să-i apărăm pe ei, târâturile din Parlament și jegurile politice din țară… poate scapă rușii vreo rachetă pe „Casa Bandiților Poporilor”, să ne scape de ei, de toți odată…

  Răspunde
 • N-am făcut nicio sfârâială, Diavole! Ca angajator nu-mi convine să-mi dau liber în calitate de salariat. În calitate de angajator îmi iau libere oricând doresc. Dilema capitalistului: să plătesc cât mai puțin salariații dar aceștia să-mi cumpere tot ce produc, ca să se învârtă jucăria!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.