„M-a amenințat că-mi scoate ochiul cu cuțitul!”. Cum s-a întâmplat

Găbiță de la Buzău – Gabriel Marian Moise, pe numele său – cunoscut manelist din Buzău, a tras în weekend sperietura vieții.

Chemat să cânte într-o discotecă din Tăbărăști, muzicantul buzoian a fost bătut la finalul petrecerii împreună cu membrii trupei sale.

Solistul susține că bătaia și-a primit-o de la proprietarul localului  și de la bodiguarzii lui.

Mai mult, acesta a rămas și fără banii pe care îi avea la el – aproximativ 70 de milioane de lei vechi.

Întâmplarea a fost făcută publică de pagina de facebook Balkan Musik:

„Dragi Prietenii pana unde se ajunge cu aceste terori asupra soliștilor și artiștilor ? Acum a venit rându lui GABITA DE LA BUZAU (Gabriel Marian Moise). Nu este normal sa fii batut cu bestialitate, sa fii talharit si sa auzi ca iti va scoate ochiul cu cutitul. Nu este normal sa fii batut cu bestialitate si să îti fie luati proprii tai bani din buzunar, cu care vii de casa. Când urmează ca organele abilitate sa își facă datoria ? Nu este normal sa te duci sa cânți la Club Exclusive Tăbărășți Barza Barzescu, să îți faci programul, sa faci oamenii fericiți, sa-i faci sa se simtă bine și dimineața sa iei bătaie de la un patron psihopat și de la gorile pe care le plătește. Are trei coaste rupte, au dat cu bâta în el, și-a luat bocanci in coaste, în ficat, în față, pumni în barbă”.

Deocamdată nu se știe cu ce l-a supărat „Găbiță” pe patronul clubului.

Muzicantul a reușit să scape cu fuga, după care s-a internat la un spital din București pentru a-și vindeca rănile.

Postarea a strâns sute de comentarii pe facebook, în care unii dintre consumatorii de manele amenință cu represalii, iar alții reclamă că muzicantul Găbiță are zile în care n-ar presta cum se cuvine și din acest motiv se întâmplă să-și mai ia bătaie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Înspăimântător! Cu ce flacără ardea casa omului! VIDEO CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„M-a amenințat că-mi scoate ochiul cu cuțitul!”. Cum s-a întâmplat

  • Bravo Auras! Asta DA stire ! Si te mai miri ca la Cislau se defileaza cu masina de gunoi si buldoexcavatorul pe melodia “Treceti batalioane romane Carpatii”. Uite, iti recomand un articol ” Aurul lui Enescu” al lui Viorel Ilisoi, scris pe 28.06.2018, pentru a-ti aduce aminte de unde ai plecat!

  • Minte, nu avea 7000 lei la el… sa verifice ANAF-ul sa vada ca nu avea contractul pe 7000 lei.
    Pana la urma, iti plac banii interlopilor la negru, sa iti placa si bataia de la ei cand iesi din rand. E o vorba in popor: Nu se poate si cu aia in gura si cu sufletul in rai.

  • Sper sa nu pateasca nimic patronul. Acesti t****i sunt plini de figuri si o fac pe durii. Probabil se afla sub influenta drogurilor ca mereu le utilizeaza insa se pare ca nu deranjeaza pe nimeni utilizandu-le. Tremura din toate incheierurile

  • Bine i-a facut lautarului ! Felicitari

  • Sa se sesizeze si politia economică… fiecare sa plateasca pentru ce a făcut. Lautari pt evaziunea lui Si patronul pt lovire… dar tot nu inteleg cum poti da o stire sara sa stii daca e adevarata…! Si culmea,lumea sa o si creada.

  • Gabita boschetaru minte de ingheata pămîntul. Cică a plecat sa faca program muzical cu 7000 lei in buzunar. Du-te dracului pentru toate figurile care le faci cind te programeaza lumea

  • Eu cred ca aceasta suma vehiculata a fost făcută acolo în acel local, părerea mea e ca, Gabita de la Buzău împreună cu formația sa nu a luat niciun fel de bani și nu a existat niciun contract între el și acest Patron sau administrator ce e, toate cele întâmplate au fost atunci când a părăsit toți clienți locația respectiva. Formația sa a început sa strângă sculele pe care Le-a folosit la acel eveniment, acolo nu, numai acest lăutar și formația sa a luat bătaie au mai existat în acea seara încă 2 persoane cel Putin, unul dintre clienți care a fost lovit cu pumnul de acest Administrator sau patron e vb de Crețu care a venit acolo cu prietena sa și cu alți prieteni pentru a petrece ziua iubitei lui numita “Andra”, de aceea a vehiculat lumea ca ar fi nustiu ce cu Acest solist vocal, sa răspundă în fata legi pentru ca a agresat acești oameni, a pus viata în pericol nu, numai acestui lăutar și acelui client ci și viata formațiie lui Gabita de la Buzău, va rog respectuos sa luați în calcul și sa va informați despre acest numit Barza (Patron) de club ce fel de băiat e și ce infracțiuni a făcut în ultimele 6 luni și apoi sa luam în calcul ca acest lautar când merge la evenimentele unde este invitat și chemat și încheie un contract sub 2500 de euro nu merge la anumite evenimente, iarăși când nu ii place oameni care îl înviti a refuza respectuos și spune ca are alte evenimente luate pe data respectiva… Asa ca dragilor care vb fără sa știți ce sa intamplat și vb urat la adresa acestei formații, adevărul va ieși la suprafață și fiecare va plăti pentru faptele lui…cat despre cârcotași exista Dumnezeu și are grija de toți și toate, de data asta a fost gabita de la Buzău, în trecut a fost Formația Marinică Nămol, Denis Ramniceanu, incidentul cu cei de la ramnicul Sărat, băiatul din m14 care ia distrus toată gura, plus când se vede cu câțiva ai lui în preajma se unfla mai rău și o cauta cu lumânarea și el și ceilalți crede ca sunt cei mai tari și cei mai buni… La club No limit a făcut ff multe lucruri urate a bătut lume degeaba, a scos *****și a urinat în club iarăși Acei Agenți de Paza și protecție se uitau la ei, asa ca… E susținut de cineva din PSD îmi asum ceea ce vb și știu oameni care petrec cu fetele din preajma lui Barza… Dacă legea la Buzău nu prea se aplica va apare cei de la DNA București și atunci numai cred ca mai poate interveni acei domni deputați cu mustață și barba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.