„M-a șocat! Ne-a călcat tancul rusesc! Mi-a fost o zi rușine să ies din casă😂”

În stilul său caracteristic, cu mult umor, Zoican a reușit cinci-zece minute de senzație în care a încercat să explice rezultatul bombă din alegeri.

„Pentru mine a fost ceva șocant. Cred că nici Toma și-ai lui nu s-au așteptat la asemenea scor. Diferența e astronomică. Mi-a fost, o zi, rușine să ies din casă. Magnetul Toma a absorbit tot. Noi am semănat cu niște păuni care au ieșit puțin pe stradă, ne-am arătat puțin aripile, și-apoi a venit tancul rusesc peste noi”.

Printre replicile glumețe, Zoican a încercat să strecoare și explicații serioase:

„Trebuie văzut și cu cine ne-am luptat. Cu niște experți în lupta electorală. Ne-am bătut cu PSD-ul național la el acasă. Ei fac asta de 20-30 de ani. Sunt foarte buni, cunosc exact în fiecare bloc, cine, la ce etaj, votează cu PSD-ul. Sunt maeștri în a-și scoate tot electoratul la vot. A mai fost și candidatul Toma, a fost un vot emoțional, un fenomen. Ca să ai o șansă împotriva lor trebuie să începi campania de acum”.

Vezi mai jos înregistrarea primei părți a emisiunii de la Campus Tv.

loading...

7 comentarii la „„M-a șocat! Ne-a călcat tancul rusesc! Mi-a fost o zi rușine să ies din casă😂”

 • Cred ca lumea a început sa vadă mai clar ce partid este îndreptat către clasa sociala, muncitoare, către omul simplu, necăjit de greutățile vieții cu speranțe în suflet. Au apreciat atat OMUL care știe sa fie corect față de seamanul lui, dar și partidul care sa luminat lepăda duse de persoanele pătate. Lecția de democrație va poate fi utila pe viitor. Respecta ca să fi respectat.

 • Doamneeeee, nici nu stie sa vorbeasca …….. aaa, aaaa, aaaaa, si…aaaaa, dar….aaaaa, nu stiu cum sa va spun…aaaa….

  Dle “Doctor”, la Chisinau nu v-au invatat pe bancile “facultatii” ca telefonul se da pe silentios intr-o intalnire ?!
  Ca sa nu mai zic ce stil meltenesc de a vorbi, aveti…

 • Baliverne. Don’ doctor a decontat catastrofa de guwerner. Don’ doctor are salariul cât China, salariu majorat de coruptul Dragnea dar minunatul guwerner nu vrea să majoreze pensiile cât au stabilit prin lege, lege promulgată și de neamț.

 • Au trecut și alegerile locale peste oraș… Un oraș și un județ parcă atipice față de ceea ce s-a votat prin țară… Aproape de unanimități ! Dacă însuși candidatul liberal – cunoscut în rândul opiniei publice prin natura meseriei și a locului de muncă – a recunoscut că ” magnetul Toma a absorbit totul ” înseamnă că anii au trecut neobservați peste buzoieni. Este totuși de remarcat că dl. Zoican cunoaște bine dedesubturile luptei politice din una dintre cele mai ” roșii ” și conservatoare zone ale țării, ceea ce pentru el și PNL totuși e un punct câștigat . Poate în viitor vor învăța câte ceva din acest scrutin și scorurile lor dar și a celorlalte partide de opoziție vor deveni mai … ” democratice ” !…

 • Lectia de lb romana. Tema de azi: ,,Per total”.
  *Conf DEX: per = pentru, de, de fiecare. In legatura cu pretul unei marfi raportat la o unitate de masura.
  *,,Per total” (al d-lui @Catalin)= pentru/de/de fiecare … total?! Expresie invechita si fara sens, folosita inadecvat de nea Caisa din Treipaduchi atunci cand vrea sa se dea educat. Normal ar fi: per bucata, per kg, per duzina etc. ,,Per”este preluat din italiana.
  Are sens cand spui: sosete lana = 7 Lei per pereche (ce ,,frumos” suna!).
  Azi se spune : sosete lana = 7 Lei/pereche. Unde ,,/” = ,,pe” ca la
  orice fractie. Merge si fara ,,/”.
  *,,Pe total” (al meu):
  profit.ro: ,,Pe total cifra de afaceri …”
  zf.ro: ,,PE total economie …”
  newmoney.ro: ,,,PE total cifra de afaceri din industrie …”
  ase.ro: ,,PE total economie …”
  insse.ro: ,,PE total tara …”
  lege5.ro: ,,PE total persoana …”
  zfcorporate.ro: ,,PE total constructii …” s. a. m. d.
  Adica dv ii considerati si pe acestia AGRAMATI, cum m-ai facut pe mine d-le @Catalin? Va intreb direct: cine este agramatul de la ,,per total”?
  Este ceva ce am vrut sa lamuresc neparat, intrucat vad ca articolul la care ati postat aceasta stupiditate a disparut, sau poate nu-l mai gasesc eu, fara sa stiu daca raspunsul meu de atunci a fost publicat sau nu. Sper ca moderatorul sa fie intelegator si sa-mi publice pe forumul buzoienii.ro aceasta ultima postare. Nu doresc ca cititorii sa ramana cu impresia gresita ca a ajuns sa ma invete dl Catalin limba romana.
  Troaca este prea abjecta ca sa mai postez in continuare. Poate voi reveni daca voi vedea ca s-a curmat marlania instalata aici de cei aprox patru indivizi lipsiti de caracter…….[Leo]

 • Mda, daca traia Caragiale scria si noapte. Unii pe aici considera ca PSD e indreptat catre clasa muncitoare. Si ca ei asigura bani fara numar care pica din cer. Intre timp Buzaul a ajuns campion national la someri neindemnizați.

  Dar sa revenim la oile noastre. O explicatie ar fi si ca Zoican / PNL au mangaiat pe cap actuala administratie in loc sa faca campanie adevarata. S-au facut si multe tampenii, prezentate ca mari realizari. Prostie? Blat? Multi sunt de parere ca au lasat portita deschisa lui Toma care voia sa treaca la PNL dar nu a putut.

 • Mai exista PNL la Buzau?Zoican nu s-a ridicat nici macar la nivelul unui brancardier in politica.Cel mult la nivelul unui felcer care te “trateaza” cu petrol lampant pentru dureri in gat si o broboada umezita cu tuica pentru dureri de cap.PNL Buzau? Categoric NU!Poate PN…..Lacertinian! Sau,poate PN……Lamentabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.