„Mă angajez!”

Anunț postat pe facebook în această dimineață de „Titel de la Mărăcineni”. Edilul și-a anunțat, oficial, candidatura pentru postul de primar.

Constantin Dumitru e ca și ales, fiind apreciat în comunitate și unul dintre cei mai gospodari primari din județ.

„Stimați locuitori și prieteni ai comunei noastre,

Vă anunț oficial că am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Mărăcineni la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Îmi doresc să continuăm împreună proiectele începute și să facem din Mărăcineni cea mai dezvoltată comună a Buzăului!

Cei mai mulți dintre dumeavoastră mă știți. Fie că îmi spuneți „Titel”, fie „Constantin Dumitru”, eu rămân același om simplu, cu bune și cu rele, cu frică de Dumnezeu și cu dragoste față de aproape. Am acea rușine, a omului din popor, care n-ar suporta să facă lucrurile în batjocură sau doar pe jumătate. Vreau ca și peste patru ani să pot da ochii cu dumneavoastră, să vă strâng mâna și să fiu împăcat că am făcut lucrurile așa cum trebuie.

De aceea, în zilele ce vor urma, vă voi prezenta programul pe care vreau să îl aplicăm pentru dezvoltarea comunei. Sper ca propunerile mele să fie bine primite. Cu toții ne dorim gaze, asfalt, utilități, servicii sociale mai bune și o localitate modernă, iar eu mă angajez să pun în slujba acestor realizări forțe proaspete, o voință de fier și aceeași capacitate de muncă de până acum.

Voltaire spunea: „Un om nu e bun de nimic, dacă e bun doar pentru sine însuși”. În speranța că acești ultimi ani mi-au demonstrat buna-credință, implicarea și dorința de a face totul pentru binele comunității, vă invit să fiți alături de mine în continuare!

Mărăcineni este nu doar casa noastră, ci și moștenirea pe care o vom lăsa copiilor noștri! #Continuămîmpreună

loading...

9 comentarii la „„Mă angajez!”

 • E ca si ales. Misto jurnalism. Mai ramanea sa ii blestemi pe aia care nu il voteaza si era totul complet.

 • Citate din Voltaire pentru locuitorii din Mărăcineni!!! Dacă s-ar face un sondaj ad-hoc, nu cred că ar fi zece procente din locuitorii județului care sa aibă habar de cine a fost Voltaire! Dacă întrebi de Guță sau Salam, se schimbă procentele.

 • Asta pe langa faptul ca Voltaire nu era agramat, cum e in articol, cu virgula inainte de “daca” in fraze conditionale.

 • Titel, m-ai terminat cu Voltaire ! Băi, cine a fost Voltaire și ce limbă vorbea căci eu nu mai știu ? Fenomenal …. Cu Agenția Națională de Integritate ai terminat ? Titel, ce facultăți ai terminat ? Ce specializări ? Ai terminat un master, ceva ?
  Băi, omule….înțelegi că trebuie să faci proiecte pe fonduri europene ? Ai habar de treaba asta, cum se face ? Sau vrei fonduri tot de la Guvern ? Nu e suficient să te cunoască conducerea PSD de la Buzău….Nu se știe dacă vor fi și ei aleși….Stai liniștit !

 • pentru @Username

  Da, @Username, Titel E CA ŞI ALES ! Exprimarea e cât se poate de pertinentă pentru că exprimă o certitudine, nu încape absolut niciun dubiu că Titel va câştiga. Toţi locuitorii Mărăcineniului sunt foarte mulţumiţi de el şi îl iubesc ca pe un adevărat FIU AL COMUNEI, ceea ce şi e, pentru că a făcut atâtea şi atâtea pentru această comună… Şi va face în continuare !
  Numai nişte nerecunoscători sunt capabili să-l discrediteze şi să nu-i recunoască meritele !

 • pentru @Gabi şi @radu

  Numele lui Voltaire e irelevant , domnii mei. Contează citatul în sine. Şi dacă Titel a venit cu acest citat, trebuia să-i precizeze şi autorul, nu ?!
  Şi chiar dacă locuitorii Mărăcineniului nu ştiu cine a fost Voltaire, pot afla imediat doar tastând respectivul nume şi dând un simplu click… Sau voi încă nu ştiţi că lumea, chiar şi cea de la ţară, a păşit demult în epoca Google ??!
  Şi da, Titel are destule studii, nu-i mai duceţi grija… Putea să aibă şi doar 7 clase, că nu asta contează, importante sunt aici doar excelentele lui competenţe de administrare a unei comune mari !

 • Bata-va sa va bata ! M-ati derutat total cu titlul ” Ma angajez” langa poza lui Titel.
  Am crezut ca, gata , renunta la functia de la stat si se angajeaza la vreo multinationala !
  Ma speriasem ! Am zis : gata , faliment scrie pe Maracineni ! L-a cumparat cine stie ce mare firma privata pe cel mai bun gospodar din Maracineni !
  Ce dracu’ dom’le ! Unde ați mai văzut cainele plecat de langa macelarie?

 • Esti un prost nu gindesti . Îmi este mila de tine nu te duce mintea . Cât a muncit omul asta

 • Abalabanoaie .Bai Radule ce este irelevant in comentariu lui Titel ? ori vrei să pari și tu interesant Că a dat un citat al unui mare învățat al lumii a fost o idee inteligenta . De-al de Gică Contra că tine mai sunt dar stați în bancă voastră .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.