„Mă retrag. Las pe alții mai tineri”

Anunț important pentru poporul pesedist de la Buzău.

Emanoil Neagu a declarat azi la finalul ședinței CJ Buzău că va renunța la funcția de președinte executiv al PSD Buzău – organizația județeană.

„99% mă voi retrage din funcția de președinte executiv al PSD Buzău. La începutul anului viitor nu voi mai avea nicio funcție în partid. Sunt destui oameni tineri capabili să ocupe această funcție. În 2021 ținta mea, împreună cu colegii din CJ Buzău, va fi să ducem la îndeplinire proiectele prin care să răspundem doleanțelor cetățenilor. Voi face politica celor 100 de mii de buzoieni care m-au votat”

La funcția de președinte (plin) al PSD Buzău ar urma să renunțe și Marcel Ciolacu – ales șef al partidului la nivel național.

Cel mai probabil în prima jumătate a anului viitor în PSD Buzău – organizația județeană se vor ține alegeri.

Rămâne de văzut cine va candida. Sunt cel puțin două ipoteze de lucru. Senatorul Lucian Romașcanu și C-tin Toma, dar e de văzut în ce măsură cei doi – cu timpul și așa limitat – vor dori să-și asume această funcție.

Lucian Romașcanu este liderul senatorilor PSD și purtător de cuvânt, în timp ce Toma este președinte la PSD Buzău (municipiu) și președinte executiv la Asociația Municipiilor

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Mă retrag. Las pe alții mai tineri”

  • Mult mai important era sa lase la conducerea Cons Jud pe cineva mai tinar si activ

  • ”Lasa” pe altcineva, dupa PATRU ani. Cine l-a retras pe Neagu, dupa doua luni de la reconfirmare? De ce? Afla ceva si presa locala, sau e prea ancorata la tzatza de partid ca sa isi permita investigatii sau pareri proprii?

  • Cei 100000 de buzoieni au votat PSD , nu E. Neagu

  • LASA LOCUL LUI ROMEO LUNGU ?

  • Neagu renunță la șefia PSD pentru a se ocupa de reabilitarea drumurilor județene… Da, da…
    I s-a cerut să plece, că altfel pleca ca Dragnea, și numai pentru „achizițiile” făcute de spitalul județean în perioada pandemiei.

  • Foarte bine face dar numai sa o faca mai repede. Asa, din gura, aiureli. Si la plecare poate ne spune si cu cat ia crescut averea, versus ce a facut pt. cetateni judetului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.