„Mă retrag! Eu, soția și copilul ne-am îmbolnăvit. Am trăit o dramă”

A apărut în conferința de presă, deși s-a ținut în aer liber, cu masca la gură.

„Am avut coronavirus. Și eu, și soția, și copilul. Toată familia am fost în spital. Mai mult, am avut de suferit. Copilul a făcut febră, 40 de grade. Am fost foarte speriat. Am trecut, toți trei, printr-o dramă. Eu am avut pneumonie combinată cu coronavirus. Nici acum nu mi-am revenit complet, recuperarea e greoaie. Deci, să nu vă mirați că port mască. O fac uneori și când sunt singur în casă”.

Cuvintele de mai sus au fost rostite cu o oră în urmă de Felix Rache, președintele Pro România Buzău. Anunțul medical l-a precedat pe cel politic.

„În aceste condiții îmi anunț retragerea candidaturii la Primăria Rm. Sărat. Îmi pare rău, dar nu pot susține campania electorală. Nu pot merge printre oameni cu masca la gură, nu le pot strânge mâna cu o mănușă de plastic. Din punctul meu de vedere alegerile n-ar trebui să se țină, dar nu decid eu”.

Pe lângă mască, Rache a avut la conferință și mănuși în mână

În aceste condiții, lupta pentru fotoliul de primar la Rm. Sărat se va da între Sorin Cârjan (PSD) și Viorel Holban (PNL). Rache a anunțat că-l va sprijini pe primul. „Motivele o să le detaliez într-o altă conferință de presă”, a adăugat Rache.

Cu prilejul conferinței de azi, Pro România Buzău a prezentat presei locale și al doilea sediu, situat la parterul primului bloc din cartierul Orizont (înspre pod), la stradă

loading...

4 comentarii la „„Mă retrag! Eu, soția și copilul ne-am îmbolnăvit. Am trăit o dramă”

  • Vai, ce coincidență! După retragerea lui Ichim de la consiliu județean, pac si cu Tache sau Rache ăsta!

  • Vai ce “pierdere” uriasa pentru partidul lui de mameluci! Cu circarul asta,precis “inflorea” Rm Sarat de Bucurestiul,Londra,Parisul,New York,……ar fi parut niste mici orasele de provincie……..!Ha,ha,ha,ho,ho,ho! Toata compasiunea pentru necazurile si suferinta lui si a intregii familii,dar ,trebuie sa intelega ca Dumnezeu i-a dat un semn si o palma ca sa se trezeasca.Poate ca doar Dumnezeu va mai face un pic de curatenie in clasa politica romaneasca si o sa scapam de microbii si infectiile astea politice numite PSD,ALDE,Pro Romania,PMP,UDMR,……

  • viorel, ce părere ai acum ?
    crezi in existenta virusului ăsta nenorocit ?
    ai dat numai exemple negative de la tribuna parlamentului…
    nici acum nu consider că esti matur cu adevărat !

  • Mai intai vreau sa spun ca nu toti buzoienii sunt prosti asa cum cred politrucii politici gen Rache! Pai cum sa spui tu ma acum ca din cauza Covidului nu poti sa mai sustii campania pentru primaria RS cand de 5 zile se tot vorbeste de tradarea pe care ai facut-o cu Ichim in favoarea PSD? Daca te retrageai de tot, te mai credeam, dar ai ramas pe listele comune ale aliantei (si chiar in frunte!) cu care ai negociat pentru CJ. Ai aruncat la gunoi tot s-a construit ca alternativa la PSD. Ai reusit sa termini organizatia de la Nehoiu, Bebe Ionescu a ramas iar pe dinafara, la Berca este deruta mare pentru ca dl Vint nu stie cu cine sa mai mearga si tot asa. Parca tu spuneai ca o poza face cat o mie de cuvinte. Avem cateva de la Nehoiu, Berca, Pogoanele, Patarlagele…Sas gutzane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.