Macara pregătită pentru construcția unui bloc cu opt etaje în orașul Buzău. Iată unde

Bloc cu șase etaje în lucru

Piața imobiliară din Buzău s-a deblocat după criza puternică din 2008.

Tot mai mulți oameni au început să se întâlnească din nou cu banii, astfel că a reînceput cumpărarea de proprietăți.

Oportunitatea a fost identificată de firma Concas, singura din Buzău care, momentan, construiește și vinde locuințe noi.


Între cele două blocuri cu șase niveluri va apărea cel cu opt

„Există cerere. Sunt mulți buzoieni interesați să cumpere locuințe noi. Fie la bloc, fie la casă. Sunt buzoieni care câștigă peste medie și vor mai mult confort. Își vând apartamentele din blocurile vechi pentru a lua ceva mai spațios. Cumpără, de asemenea, buzoienii plecați în străinătate, care au câștigat acolo ceva bani și vor să îi investească aici. De aceea am luat decizia de a ridica un bloc mare, cu opt niveluri. Va fi perla coroanei în cartierul Orizont. Acum instalăm această macara pentru ridicarea blocului. Sunt mândru și de faptul acesta. În Buzău sunt doar două macarale. Amândouă sunt ale firmei Concas”, ne-a declarat Ionel Gagu, directorul Concas Buzău.

Blocul cu opt etaje va fi ridicat chiar lângă sensul giratoriu cu acel „călăreț” în mijloc.

Citește și articolul: A început modernizarea locurilor de joacă din Buzău. Iată unde s-a dat startul programului pentru 2017

În acest moment, la șosea se mai ridică un bloc cu șase etaje, dar și un nou cartier de case între cartierul Orizont și șoseaua de centură după cum se poate observa din fotografiile de mai jos.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Macara pregătită pentru construcția unui bloc cu opt etaje în orașul Buzău. Iată unde

  • Foarte bine, orasul trebuie sa se extinda doar ca ati omis ceva domnule Tereaca, cum se obtin autorizatiile de constructie ??? pentru unii se accepta P+4 eventual P+6 iar pentru alti nici macar P+2, concluzie, unde este echitatea ???!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.