Măcelăria „Jos Pălăria” s-a deschis azi lângă Piața Dorobanți

Lume multă astăzi la deschiderea Măcelăriei Jos Pălăria de lângă Piața Dorobanți.

La ora 10.00 angajații au deschis pentru prima dată ușile. Magazinul s-a umplut imediat cu clienți și n-a durat un minut până când casa de marcat a emis primul bon.

Investiția aparține lui Dănuț Mușetoiu, om de afaceri buzoian, care are crescătorie și carmangerie proprie la Buzău:

„Pe lângă spațiul din Piața Centrală, am deschis azi și în vecinătatea Pieței Dorobanți. Ne adresăm celor din cartier și nu numai. Buzoienii ne cunosc deja, activăm de zeci de ani în domeniu. Oferim carne si preparate din carne proaspete din carmangeria proprie din porc pârlit românesc”

Măcelăria „Jos Pălăria” din Dorobanți va fi deschisă în fiecare zi, inclusiv în weekend.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Măcelăria „Jos Pălăria” s-a deschis azi lângă Piața Dorobanți

  • A emis primul bon, după care au rărit-o…

  • Acesta este rezultatul.la 19 ani nu este normal sa ai permis.mai ales în traficul actual.sunt convins că șoferul RCS nu a greșit.iar fata asta nu avea experiența.pacat de ambele suflete.dar la un asemenea impact sigur a fost viteza mare.cand pui faza lunga orbești pe cel din fata.

  • Vlad, dar ce magazin mic sau mediu mai da bon? E o ciordeala generalizata in tara si toti politicienii si institutiile abilitate tac, pentru ca ei sunt primii beneficiari ai hotiei, buticarii astia cotizeaza aproape toti la partid.

  • Cum dracu fixeaza astia pretul produselor,de au aproape toate acei 90 de bani? E si asta cumva „o Marie cu alta palarie”,pentru a atrage oamenii si a vinde aceleasi produse care se gasesc in toate magazinele care vand astfel de produse.Nu reclama si pretul vand produsele,ci CALITATEA lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.