Mădălin a aterizat la Otopeni. Este așteptat diseară la Buzău. Iată unde va fi depus

La această oră se desfășoară la Baza 90 Transport Aerian din Otopeni ceremonia de comemorare a militarului buzoian ucis vineri în Afganistan.

Aseară, pe aeroportul din Kandahar, colegii și-au luat adio de la camaradul lor, iar Mădălin a plecat într-un sicriu înveșmântat în tricolor spre România.

La Buzău, convoiul militar este așteptat în jurul orei 17.00.

Așa a anunțat familia în această dimineață:

„Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptați începând de astăzi, 18 septembrie, ora 20:00, la capela Bisericii Sfântul Ştefan.
Ceremoniile funerare vor avea loc joi, 21 septembrie, ora 12:00, la Biserica Militară Pogorârea Sfântului Duh. Iar înhumarea se va desfăşura la Cimitirul Eroilor din Buzău.
Drum luminat Stoica Madalin, vei rămâne veşnic cel mai iubit copil, soț, tată, frate și prieten”.

Iată mai jos fotografii surprinse aseară pe aeroportul din Kandahar, înainte de decolarea avionului spre România.

Citește și articolul: Adelin Petrișor a revenit și a recunoscut: „Nu toți sanitarii ies din unitate. E o companie care patrulează în interiorul bazei”

Eroul se întoarce acasă!

LIVE: Eroul se întoarce acasă!Gardă, drepţi! Pentru onor, înainte, prezentaţi arm!Chiar în aceste momente, în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, are loc ceremonia de repatriere a sublocotenentului post-mortem Mădalin Stoica, căzut la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan.Cinste şi onoare memoriei lui, cel ce a slujit, sub tricolor, cu preţul vieţii!Să ne rugăm pentru sufletul lui!Dumnezeu să îl aibă în pază!#Romaânia #ArmataRomâniei #MApN #RSM #BraveHearts

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on 18 Septembrie 2017

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Mădălin a aterizat la Otopeni. Este așteptat diseară la Buzău. Iată unde va fi depus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.