„Mai bine nu venea!”. Reacții adverse ale buzoienilor la vizita lui Nelu Tătaru

„Mai bine nu venea. Noi, în județul Buzău, n-aveam cazuri de coronavirus până să vină dânsul prima dată în vizită. Imediat ce-a plecat, au și explodat aceste cazuri la Buzău” – au scris mai mulți buzoieni (care au îmbrățișat probabil teoriile conspiraționiste) pe facebook.

Nici râmnicenii, al căror spital municipal a fost transformat de minister în centru Covid, nu sunt prea încântați de vizita de ieri.

„Așa, și ? Ce s-a rezolvat dacă a venit ? Se deschid spitalul și ambulatoriul pentru oameni ? Nu!. Așa că vizita e egală cu zero”, au scris aceștia, în majoritate.

Primarul din Rm. Sărat, Sorin Cârjan, l-a însoțit pe Tătaru la spital, dar admite că șansele ca unitatea medicală să trateze în viitorul apropiat cazurile non-Covid sunt minime.

„De curând am primit vizita Ministrului Sănătății, domnului Nelu Tătaru, căruia îi mulțumesc pentru că a onorat invitația noastră! Am avut astfel ocazia de a-i prezenta situația spitalului nostru și mai ales a miilor de râmniceni care de peste trei luni se confruntă cu lipsa serviciilor medicale. L-am insoțit și într-o scurtă vizită la Spitalul Municipal, unde Directorul medical, doamna doctor Felicia Vasile, i-a prezentat domnului ministru pașii pe care conducerea unității și personalul medical i-au pregătit pentru deschiderea spitalului si Ambulatoriului de specialitate. Din păcate, creșterea alarmantă a numărului de cazuri din țară și din județ face mai dificil acest proces momentan, însa am primit asigurări că vom fi sprijiniți ca imediat ce vor fi întrunite condițiile”

„Așteptăm efectele vizitei ministrului”. Așa și-a încheiat primarul Cârjan postarea de pe facebook.

Spitalul din Rm. Sărat găzduiește acum în jur de 130 de buzoieni cu test pozitiv de Covid, informațiile fiind că majoritatea sunt asimptomatici.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „„Mai bine nu venea!”. Reacții adverse ale buzoienilor la vizita lui Nelu Tătaru

 • Pai normal, dupa ce-a venit i-a grabit sa faca testari cu aparatul pe care-l avea DSP-ul. Si, ce credeti? Conspiratie! Dupa ce au inceput testarile au explodat cazurile pozitive, vreo 40 intr-o zi!
  O sa va primiti premiul nobel la cate cultura generala aveti, habarnistilor!
  Vede-ti-va de bucatica voastra, incercat sa excelati acolo.

 • Touche !

  Asta era mesaj PSD, covid-19 este adus de PNL la voi in oras, gen.
  Adica, a venit ministrul Tataru la Buzau, cu 2 eprobete pline de virusi, le-a varsat in spatele Primariei si uite asa au explodat dom’le cazurile de coronavirus la Buzau !
  DA … dhaaaa…. !!!

 • La astia nu le scoti Antena 3 din cap nici cu dalta.

 • :::))))
  Corect !

 • Si mai sunt unii care nu cred ca omul se trage din maimuță. Unii încă nu s au ,,tras,, de tot. Nu inteleg nănăii mai precis daca ministrul a venit pentru ca a crescut numărul de cazuri sau a crescut numărul de cazuri pentru ca a venit ministrul. Nu râdeți, ei chiar nu înțeleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.