Mai bine pentru cei din Broșteni, Dorobanți și Micro III

E o veste bună pentru locuitorii cartierelor buzoiene Broșteni, Dorobanți și Micro III.

Cel mai apropiat parc de locuința lor, Parcul Tineretului, se înfrumusețează/modernizează.

1) Pe lacul din parcul Tineretului se vor pune în funcțiune în următoarele două săptămâni cele mai frumoase arteziene din Buzău.

Artezienele vor arunca apa în formă de floare la 30 de metri înălțime și vor fi iluminate nocturn. Vor ajuta și la oxigenarea apei.

2) În Parcul Tineretului a început și amenajarea a două toalete – tip container alimentate la rețeaua orașului de apă și canalizare.

O toaletă va fi amplasată pe Aleea Rollerilor, iar una pe Aleea Pescarilor. La rețea va fi conectată inclusiv toaleta din incinta ștrandului.

3) În curând vor începe și lucrările de extindere a Parcului Tineretului înspre digul râului Buzău. Proiectul e cu fonduri europene, iar licitația a ajuns la final fiind deja desemnat executantul.

4) În perspectivă, în spatele ștrandului ar urma să se construiască un bazin olimpic și o nouă sală de sport. Un bazin didactic – pentru copii – ar urma să se amenajeze lângă terenul de rugby.

Părinții și copiii au și ei o rugăminte către municipalitate. Repararea locului de joacă din locul unde înainte de 89 a existat acea roată de divertisment (cei mai în vârstă își aduc aminte).

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Mai bine pentru cei din Broșteni, Dorobanți și Micro III

 • Aleea Pescarilor e praf, nu se poate da si pe ea un strat de asfalt?

 • Rectificam informatia:
  „Artezienele vor arunca … 500 mii Euro …, în formă de floare la 30 de metri înălțime…”
  :))

 • Mult mai bine. Se vor vedea bine și din Gura Calnaului și Focșănei. De banii ăștia era și păcat să nu se bucure mai multă lume. Sunt antivant? Mă gândesc, la 30m înălțime a jetului de apă, poate se dau și umbrele la intrarea în parc. Va fi distractiv. O idee care revitalizează parcul. Tineret, Tricouri ude….

 • Sa facă și o roata Toma mai mare decât cea veche, cu panorama spre oraș

 • Vorba lui Nae, mai bine repunea in functiunea roata aia, ar fi fost cam singurulul punct de atractie turistic, ca la lovocomotiva sau avion n-am vazut sa se opreasca lumea sa caste ochii.
  —————–
  Sunt convins ca vor arata bine, mai ales de la distanta, dar totusi, numai eu am senzatia ca lucrurile se fac heirupist, fara cap si fara un plan? Serios, fantani?!?
  —————–
  Mi se pare interesanta anularea licitatiei in privinta Iazului Morii, din motive „tehnice” (???), si reluarea ei, fara „probleme”. Se pare ca e cum se spune si se aude: maretul plan s-a frasuit, tehnic fiind imposibil sau penibil (firul de apa insuficient), actuala creatie fiind conform „ultimului proiect”. Inca nu am aflat daca cineva din primarie sau de pe langa e bun de plata pentru irosirea:
  – banilor pe logo-ul inept (20.000 lei);
  – banilor pentru despagubirea transportatorilor pentru rezilierea mai devreme cu 6 luni a licentelor de maxi-taxi (200.000 lei);
  – banilor catre sportul de „neperformanta” (milioane de Euro) dar si starea sportului de masa si amatori;
  – banilor pe concerte de muzica clasica in sistem comunistoid, nedemn si subuman (gratuitate, cozi la invitatii, cearceaf ca decor);
  – banilor indreptati spre Compania de Apa, care si azi, dupa 6 ani de alta administratie, musteste si colcaie de personal TESA, intr-un sediu unde nu ar fi trebuit sa se mute cat timp e Toma primar???
  – ratarea mai multor proiecte europene;
  – fondurilor URBIS de a ajuns sa inregistreze pierdere?

 • Cu riscul sa-l supar pe ” OM” il anunt ca , Compania de Apa nu primeste niciun ban de la Primarie , a doua problema este ca de cand a venit noul manager au plecat din Tesa peste 50% din personal , Si va las pe voi sa ghiciti !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.