„Mai e parcare cu plată sau nu ?” Iată pățania unui client și răspunsul directorului spitalului

Un cititor, venit cu o rudă la spital cu mașina, ne-a rugat să preluăm pe site următoarea reclamație:

„Am venit într-o seară cu o rudă la urgențe. Am plătit trei lei băiatului de la barieră pentru parcare. A doua zi am revenit la spital pentru că se internase. Din nou i-am dat trei lei băiatului de la barieră. Înaintea mea, altcineva procedase la fel. Nu știu ce mi-a venit că de data asta am rugat să-mi dea bon pentru parcare. Surpriză. Băiatul de la parcare mi-a zis că n-are bon. Am întrebat, păi atunci cum facem ? Pus în dificultate, paznicul respectiv mi-a dat banii înapoi. Mi-a spus că nu mai e parcare pentru clienți, ci doar pentru personalul spitalului. Dar că mă lasă de data asta să trec, așa din prietenie. Evident, că mi s-a părut suspectă toată scena. Părerea mea e că băieții de la poartă făceau și ei un ban în plus. Vă rog să-l întrebați dvs. pe directorul spitalului dacă mai e parcare cu plată sau nu”.

Ulterior, am narat povestea cititorului nostru către directorul Spitalului Județean Buzău.

„Ce pot să vă spun ? Bine a făcut cititorul dvs. că a cerut bon! Și prin intermediul dvs. îi rog pe toți cei care vor să intre cu mașina și li se solicită taxa de parcare să ceară bon. Eu nu am dat încă dispoziție să nu se ceară taxă de parcare. E drept că avem o mare problemă, pentru că am început lucrările la blocul operator iar o parte din parcarea din spate am rezervat-o firmei care execută lucrarea. Am îngrădit acolo unde firma respectivă își va aduce utilajele și mașinile, iar parcarea a rămas mai mică. Nu știu dacă va mai fi loc și pentru clienții spitalului, în condițiile în care prioritate au angajații noștri”, a explicat Claudiu Damian, directorul unității medicale.

În concluzie, dacă băieții de la barieră solicită trei lei, atunci clienții ar face un bine spitalului cerând bon.

Banii colectați din taxa de parcare sunt folosiți de administrația spitalului pentru mici lucrări de îmbunătățire.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „E ciudat. În 2 ani Toma a asfaltat cât Boșcodeală în 20!”. Iată ce zice primarul!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

13 comentarii la „„Mai e parcare cu plată sau nu ?” Iată pățania unui client și răspunsul directorului spitalului

 • Din pacienți și aparținători am ajuns „clienți”? A ajuns Spitalul Județean vreo companie, ceva? În afară de „moarte” și uneori „speranță”, nu știu să „producă” ceva…din păcate.

 • Domnule Tereaca vreau sa va spun ca pe sectia neurologie este dezastru infirmierele se cearta cu pacientii pe ori ce motiv pana le baga ceva in buzunarul, iar asistentele smulg branulele pacientilor si le sparg venele probabil tot la fel asteapta ceva bani, am facut acum 2 luni sesizare catre email-ul managerului si nu am primit nici acum raspuns, rog sa ii reamintiti ca inca astept raspunsul.

 • Ok…tote bune si frumoase,si vor mai continua!!!! Exista o problema destul de grava,zic eu, aruncatul gunoaielor(si aici nu fac referire la ce acumulam zi de zi in bucatarie)cele in cantitati mari . Cum ar fi: in momentul in care demolezi o casa sau cand faci o renovare de interior .
  Aruncarea aparaturilor ce nu defectuoase sau ce nu ne mai trebuiesc.
  Obiecte,lucruri casnice….
  Avem nevoie noi ca cetateni ai acestui oras sa fim informati unde se pot duce toate aceste gunoie. In spatele blocului la tomberon nu este o solutie in absolut.
  Iar din cate vedem cu totii ,se duc tot mai multe pe marginea drumurilor si prin paduri

 • Firmele de electronice si electro-casnice ar fi putut sa se incarce de a lua aparatura defecta :exp,masina de spalat ,frigider ….cele voluminoase si nu numai
  Si aici fac referire la firmele de la care se cumpara produsul respectiv sa iti asigure transportul si sa ia produs stricat in schimb.
  Asa nu s-ar mai arunca pe unde se apuca toate aceste lucruri.

 • Eeeeeee acum , sunteti rautaciosi !!!! Faceau si baieti (LEX) ceva bani pe spatele PROSTILOR care cred in reguli si le’ respecta … ca na , nu se gandeau CA IN ZIUA DE ASTAZI niste semi- analfabeti PROFITA DE OAMENI CARE VIN CU DURERE IN SUFLET IN ACEASTA INSTITUTIE ……. CA FERICIT , SINCER NU AI CUM SA AJUNGI AICI !!!!!!!!!! NISTE’ TARANI , ce sa zic !!!!! Ar fi recomandat o ancheta a autoritatilor abilitate !!!

 • Nu a fost el fraier ca ti-a dat voie sa intri? Daca nu te lasa sa intri deloc si sa parchezi masina mai departe si sa mergi pe jos poate acum aveai gurita mica.

 • Ai dreptate Anonim , nu-i asa ??? Decat sa vb cu Reporterul mai bine facea o reclamatie ANAF , in acest mod tu si colegii ( LEX) aveati ocazia sa faceti cunostinta cu SOMAJUL ……. Parcarea este ptr vizitatori , CRED CA A FOST DESTUL DE CLAR DIRECTORUL SPITALULUI ……… NISTE TARANI :))))

 • PS. dl Anonim , Datorita comentariului tau va urma o sesizare catre AUTORITATILE ABILITATE , Cred ca vei primi un BONUS :)))))

 • Dl Tereaca , am vazut ca ati discutat cu directorul spitalui dar cu un reprezentant al autoritatilor abilitate care pot ,,LECUI ,, acesti mici afaceristi care profita pe durerea oamenilor …..ATI DISCUTAT ?????

 • SPITALUL JUDETEAN ESTE O INSTITUTIE A STATULUI SI FAPTELE PREZENTATE REPREZINTA O INCALCARE A MAI MULTOR LEGI PENALE DIN ACEST STAT ………..ASTEPTAM O AUTO-SESIZARE DIN PARTEA AUTORITATILOR PENTRU ANCHETAREA ACESTUI CAZ ……. Societatea ce patroneaza firma LEX PROTEC ar trebui sa ia masuri dar si Directorul Spitalului Municipal impotriva firmei LEX ………Angajati LEX au profitat de oameni , in beneficiu propriu si fara scrupule , aflati intr-o perioada , cel putin , nefericita …..Nu am vazut oameni fericiti in vizita la Spital , voi ?????

 • Anonimul ,fraier ești tu,va place sa cerșiți și să luați bani nemunciți asteptand cu mâna întinsă ,că sunt sigur că ești unul dela fara carte și cu mușchi mari și burta grasa care fac legea pe la porțile instituțiilor.

 • Din faptul ca directorul nu a deschis o ancheta iti dai seama ca portarul avea un blat cu directorul si faceau imparteala… portarul colecta si se prezenta cu banii la director, minus comisionul lui.
  De obicei asa e smenul.
  Ca uneori portarul ii mai trage teapa directorului si il minte ca incasarile au fost mai mici ca sa ii ramana portarului comision mai mare e si asta posibil.
  Dar asa e cu coruptia, se merge pe incredere ca banii la negru incasati ilegal nu pot fi verificati.
  Cum povesteau niste politicieni cu dosare de coruptie, cum duceau sacose cu bani la partid cu „partea lor” si nici nu se numarau banii, se mergea pe incredere ca aia e partea lor.

  As miza ca ambii sustin PSDragnea si lupta lor impotriva Justitiei si deasemenea ambii vor vota saptamana asta la Referendum DA pentru modificarea Constitutiei astfel incat sa se treaca in Constitutie ca hotii ce sustin Partidul sa nu trebuie pedepsiti.
  Nu putem spera decat ca lumea nu va fi manipulata de prostia cu Familia si nu se va prezenta la Referendum unde e clar ca se voteaza pentru MODIFICAREA CONSTITUTIEI IMPOTRIVA JUSTITIEI, intrebarea de la Referendum neavand nici o legatura cu Familia.

 • „în condițiile în care proprietate au angajații noștri”, a explicat Claudiu Damian, directorul unității medicale

  Dovada ca bugetarii astia se cred proprietari pe bunurile publice.
  Se cred proprietari pe parcarea publica facuta din banii populatiei.
  Ei trebuie sa parcheze gratis acolo, plebea sa parcheze pe camp si sa aduca bolnavul in spate pana la Spital, ca jegurile din Spital fac alergie daca parcheaza masina mai departe cat stau la Spital, ei trebuie sa isi vada masina de la fereastra, ca sa se mandreasca cu achizitia din banii de spaga pe care o cer de la amarati.
  Poate invata si ei ceva de la corporatiile multinationale, care au politica orientata spre client, niciodata angajatii nu parcheaza in fata, ci cat mai departe, locurile din fata fiind destinate clientilor.
  La noi in Romania clientul e fraierul, el trebuie sa parcheze cat mai departe in timp ce patronul, sefii si angajatii trebuie sa parcheze daca se poate chiar in fata usi de intrare.
  In Romania vezi si la cea mai mica crasma mereu parcata masina sefului exact in usa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.