Mai e puțin și va ajunge și la ei! Azi, vizită în teren

După ce zilele trecute s-au vizitat comunele Stâlpu și Gălbinași, astăzi membrii Comisiei de Transport au descins la Țintești.

Echipa coordonată de vicele CJ Buzău, Adrian Petre, a cuprins reprezentanți de la Biroul Transporturi din CJ Buzău, Asociația de Transport care operează Trans-Bus Buzău, Poliția Rutieră plus primarul și viceprimarul de la Țintești.

„Pentru toate cele trei comune s-au stabilit azi traseele autobuzelor Trans-Bus, viitoarele stații, dar și orarul de funcționare. Stațiile, dar și orarul, trebuie să fie diferite de cele ale actualilor transportatori județeni. Pentru comuna Țintești, traseul va fi din Buzău prin Pogonele, Țintești, Maxenu și retur”, a anunțat vicele CJ Buzău, Adrian Petre, unul dintre susținătorii îmbunătățirii condițiilor de transport pentru buzoienii din mediul rural.

Citește și articolul: Rușii sărbătoresc mâine victoria la Buzău. CLICK AICI

În paralel, primarul C-tin Toma a dat dispoziție către Trans-Bus pentru achiziționarea prin licitație a încă 25 de autobuze second-hand.

Aceste autobuze vor funcționa pe traseele extra-orășenești, dar vor completa și traseele din municipiu pentru a îmbunătăți frecvența în condițiile în care zilele maxi taxi în Buzău sunt pe sfârșite.

În aceste condiții, locuitorii din Țintești, Stâlpu și Gălbinași se vor bucura peste câteva săptămâni de posibilitatea de a merge tur-retur în cele mai bune condiții preț-calitate către municipiul Buzău.

Citește și articolul: „Șoferul a fost isteț. Altfel putea să radă o casă-două. Rămăsese fără frâne la vale”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Mai e puțin și va ajunge și la ei! Azi, vizită în teren

 • Se știe că foarte multe locuri frumoase din țara noastră ,nu pot fi vizitate din cauza lipsei drumurilor .Cred că nici o investiție mai importantă nu trebuie să excludă construcția de drumuri ,poduri și șosele .Asta pentru că așa e civilizat ,și ajută la comunicarea mai ușoară între regiunile țării ,chiar și cele rupte total de civilizație .

 • E util. foarte bun. Sunt din zona GALBINASI si conditiile de transport sunt inumane acum. Practic îi înghesuie pe oameni în microbuze pe căldură asta .

 • Sa nu uitati si satul Odaia Banului din comuna Tintesti. Avem asfalt nou nout!!! Dar nu trece nici un mijloc de transport in comun pe acolo. Dacă vrei să mergi la Buzău trebuie sa chemi un taxi i-ar iar in sat sunt numai oameni in vîrsta cu niste pensi de Cap. Nu ne uitati va rugăm !!!

 • S-a turnat asfalt de circa 1 saptamana jumatate se lucreaza (fara taieri de pamblica fara surle si trambite chiar s-a lucrat foarte frumos si eficient)!
  Soseaua asfaltata este deja completa prin sat insa lucrarile contiuna caci mai este 1km de facut de la iesire din Odaia Banului sa poti ajunge in Maxenu pe asfalt!

  Un drum elegant si o zona frumoasa! Este necesara statia de Transbus (nu particulari ruta de Padina cum am auzit ca va fi) acum nu exista nici un misloc de transport.

  Chiar daca rezidentii (cu domiciliu in buletin) sunt persoane in varsta sunt o multime de persoane tinere care fac naveta zilnic! o statie de TransBus ar fi o sansa de invigorare a localitatii!

 • Asfaltul este proaspăt. Are circa 2 săptămîni… să ajungi la Maxenu tranzitind Satul Odaia Banului ai de parcurs 2 km . Din punct de vedere financiar nu cred ca ar fii o problema pt Trans Bus. Macar la întoarcere sa treaca si pe la noi prin sat. Acest sat este la 10 km de Buzau dar pt ca nu am avut asfalt a fost părăsit de cei tineri. Poate daca vom avea si un mijloc de transport in comun care sa treaca prin el satul de va popula.

 • Un mijloc de transport transbuz ar fi ideal pentru naveta….superrrr. sunt nascuta aici…

 • Sunt nascuta in Odaia banului, merg la liceu in buzau. Un mijloc de transbuz ar fi super

 • Sunt locuitor in Odaia Banului si un mijloc de transport Transbuz ar fi benefic pt.toti muncitori care fac in schimburi catre Buzau si ar trebui sa se respecte orele de de program la SCHiMBURII…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.