„Mai face pipi, dar nu ca înainte”

În urmă cu o lună, site-ul buzoienii.ro a fost sesizat de un cititor despre practica unui bătrân de a arunca pe stradă conținutul unei găletușe în care în prealabil făcuse pipi.

Bătrânul respectiv locuiește la etajul 1 al unui bloc de pe Cuza Vodă, deasupra magazinului Optimed.

Obiceiul acestuia, care a oripilat opinia publică, se repeta de mai multe ori pe zi și a fost filmat de vecinii de vizavi.

„Cu siguranță că eroul nostru mai face pipi, dar nu ca înainte. L-am urmărit atent și de atunci nu l-am mai văzut procedând așa. E drept, după ce s-a făcut tot acel tam-tam, pensionarul nostru a fost vizitat de o echipă formată din șase polițiști locali. Au venit și pe la mine mai întâi să mă întrebe ce și cum. Eu i-am rugat să nu-i dea amendă că e pensionar. Cine știe, are pensia mică și o duce greu”, ne-a scris cetățeanul care a făcut reclamația inițială.


„În speța respectivă s-a procedat la avertizarea acelui cetățean. Mă bucur că s-a conformat și nu a fost nevoie de amendă” – Adrian Teodorescu, șef Poliția Locală Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Iată și un alt doilea filmuleț, ceva mai lung și mai expresiv. 

loading...

5 comentarii la „„Mai face pipi, dar nu ca înainte”

 • Cred ca Tereaca intre doua stiri postate sta sa numere galetile de pisat si asa a ajuns la concluzia ca nu mai face pipi ca inainte. Poti sa ne spui cu cat face mai putin ca inainte ? In procente . Poate are omul probleme cu rinichii si de aceea face mai putin pipi ,nu vrei sa.i dai o mana de ajutor sa.si revina ca este pensionar si are pensia mica

  Răspunde
  • Domnule Dobroiu v-a micsorat salariul Tescaru la Compania de Apa si nu mai puteti gandi coerent ? va ameninta ca vă da afara si sunteti stresat ? sau doar atat va duce mintea ? Sper ca prima varianta sa fie totusi cea adevarata! În ultima vreme aveti comentarii care frizeaza cretinătatea!

   Răspunde
 • Tot ,,respectul” pt. domnul Tereaca . Am observat ca demasca tot felul de infractori periculosi care arunca cu pipi de pe balcon sau fac sex pe la colturile blocurilor. Tine-o tot asa hombre si ai toate sansele sa fi gazda unei emisiununi de succes !

  Răspunde
 • Cand o sa ajungi si tu tereaca sa faci macar 1 % din ce a facut omul asta in viata lui , atunci sa vorbesti , pana atunci tu esti un gunoi !

  Răspunde
 • Si georgian vasile si dobroiu emil,sant niste epave ale societatii umane,impreuna cu cacatul ala d mos care se pusa si arunca pisatu p strada,bai javrelor,bai zdrentelor,eu nu dau doi bani p voi,iar p mosul ala daca.l vad am sal uechez si am sa ma pis p el,asa cum face el cu cei din jur,futul in gura d cacat ordinar.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.