Mai frumoase! Au și sigla Buzăului!


Câțiva cititori ne-au sesizat asupra faptului că în mai multe zone din Buzău au apărut plăcuțe noi cu denumirea străzilor.

Două astfel de plăcuțe au fost fotografiate pe Aleea Sporturilor și pe strada Baladei din cartierul Dorobanți I (strada cu Biserica Sf. Nicolae).

Noile plăcuțe – de mai multe modele – sunt mai frumoase și conțin inclusiv logo-ul orașului „Buzău – oraș deschis”.

„Da, sunt făcute la noi la Urbis de doamna pictor Mariana Lafargue  și echipa dânsei. Deocamdată am pus noile plăcuțe pe acolo pe unde am demarat operațiuni de modernizare a străzilor prin Dorobanți II, Dorobanți I și Broșteni. Până la sfârșitul anului sperăm să punem plăcuțe noi în tot orașul”, ne-a declarat azi Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

E de remarcat și faptul că municipalitatea a demarat în acest an și o campanie de botezare a străzilor fără nume – destul de  multe atât prin cartierele Buzăului, cât și la periferie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

loading...

7 comentarii la „Mai frumoase! Au și sigla Buzăului!

 • Ba ești culmea

 • Scumpe urate si amplasate aiurea.
  Poate era bine sa se uita cineva din primarie cum se pun semnele cu nume de strazi in societatile mai “avansate”.
  Dar scopul nu era sa fie utile populatiei, ci sa fie utile la furat banii publici.

 • Placuta cred cabe gresita, s-a schimbat denumirea din Aleea Sporturilor in Strada Sporturilor, va rog sa verificati la Primarie.

 • Nu fac ” parti-pris ” asupra acestei chestiuni și nici nu cunosc pe nimeni (!) dar personal noile plăcuțe cu denumirea străzilor mi se par o reușită sub aspect estetic, fiind originale și moderne … Dacă vreți, ele sunt ca un … refresh care mai înlătură cenușiul și monotonia locurilor pe unde ne purtăm pașii …

 • Catalin are dreptate, au aprobat redenumirea in Strada Sporturilor acum ceva vreme.
  Saracii astia de la primarie sunt atat de prosti incat nici nu stiu strazile din oras, strazi pe care chiar ei le-au denumit si redenumit.
  Vai de capul lor… e adevarat ca doar cei mai prosti oameni se fac bugetari.

 • Asfaltat strazile si trotuarele , schimbați borduri , faceti sensuri giratorii , modernizări orasul , nu mai prostit lumea cu nimicuri .

 • Total de acord, mai putin cu sensurile giratorii (asta presupunand ca le vrei in zonele cu trafic mare), care sunt o prostie in zonele circulate… sensurile giratorii au sens in zone cu trafic scazut.
  Cine a fost prin orase mari in sensuri giratorii facute aiurea in zonele circulate stie despre ce vorbesc… e un haos in ele, se blocheaza sensul aiurea si mai mult incurca traficul. In cazurile alea semaforul e cel mai bun.

  Ei se ocupa cu praf in ochi, sifonari de bani publici pe nimicuri inutile, placute, panouri, rasini in loc de spatii verzi, “evenimente”… toate cu contracte cu firmele de casa care isi umplu conturile din bani publici degeaba.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.