Mai întâi se vor face trotuarele

După ce au finalizat str. Parâng (și aleile din zonă) și Aleea Platanilor, muncitorii de la Urbis au deschis alte două șantiere în oraș.

De joi, muncitorii au descins pe str. Păcii din zona centrală a orașului
Mai întâi se vor reabilita trotuarele
Str. Păcii va fi, practic, asfaltată pentru prima dată. Aici n-a fost asfalt, ci doar niște plăci de beton

O a doua stradă nouă pe lista Urbis Serv e Martirilor din fostul cartier 23 august.

Aici, primii muncitori au ajuns vineri. Lucrul efectiv va începe de luni, tot cu trotuarele

O veste bună primesc și cei din cartierul Broșteni

Pe 2 iunie vor începe lucrările de modernizare și aici (trotuare, carosabil, cabluri îngropate). Strada va fi făcută de Troia Premium Construct, firmă care mai are în lucru acum, în Buzău, și podul feroviar de la Metalurgica.

Modernizarea str. Iazul Morilor va diminua din traficul de pe Aleea Sporturilor. Șoferii evită acum această stradă din cauza calității precare

Str. Iazul Morilor e prinsă în același pachet cu Bd. 1 Decembrie și Bd. Republicii.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Mai întâi se vor face trotuarele

 • Unde se poate, sa mai taie din trotuare. Din pacate, masinile s-au inmultit si sufoca traficul. Asta sa fie telul, castigarea a doua benzi clare pe sens, plus parcari. Orasul nostru targ nu a fost gandit pentru o asemenea dezvoltare rapida, astfel ca am ajuns sa avem cele mai inguste strazi. Eu as expropria portiuni din curtile unora, la preturi convenabile proprietarilor, ca sa se largeasca infrastructura.

  Răspunde
 • @Nelu Bendea
  Ia mai dă matale curul jos din mașină și ia o bicicletă sau autobuz.

  Răspunde
 • Domnule reporter, cu tot respectul va rog sa corectați articolul și sa specificați ca Aleea Platanilor a fost asfaltată doar pe jumătate. De pe Ciucurete până pe Ciochinescu. De pe Ciochinescu până pe Patriei nu este tot Aleea Platanilor? Pe porțiunea asta zici ca este Ucraina după atacul Rusiei.. Mulțumesc pt intelegere

  Răspunde
 • @Ciuma roz, doar nazistii si colhozistii au impus cu japca, mai intai imperativ cu vorba, altora, ce sa faca, cum, de ce, cand. Asezarile cosmopolite, multiculturale, mutietnice, dezvoltate adica (nu ca ar fi mereu bine acest aspect), sunt asa pentru ca toti se spala la fund, dupa ce se sterg. Noi, cu brusturii inca. Sanatosi dar… fragezi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.