Un nou magazin METRO s-a deschis pe 15 iunie, la Buzău

METRO România a inaugurat un magazin în orașul Buzău, pe data de 15 iunie, situat pe strada Transilvaniei, nr. 441A. Odată cu deschiderea acestui nou magazin, numărul de angajați comparativ cu vechiul centru comercial METRO Punct din localitate s-a dublat.

Prin deschiderea acestui nou magazin, METRO, susține dezvoltarea comunității locale, generând peste 25 de locuri noi de muncă. Noul magazin oferă un sortiment variat de peste 6.300 de produse atent selectate, design și echipamente moderne. Acesta pune la dispoziția clienților profesioniști o gamă completă de articole dedicate ce asigură varietate și prețuri profitabile în fiecare zi.

Magazinul oferă și facilități de livrare, pentru a deservi clienții din Buzău și împrejurimi, dar și rampe de aprovizionare pentru cei care cumpără volume mari. Așadar, antreprenorii din zonă vor beneficia de o livrare mai rapidă, direct din magazin.

Noul METRO din Buzău are o suprafață de vânzare de peste 3.800 de metri pătrați și dispune de peste 130 de locuri de parcare. De asemenea, spațiul de depozitare este mai mare, în timp ce birourile și spațiile administrative au alocate o suprafață mai mică, de 25%.

Anul acesta vine cu o schimbare semnificativă pentru echipa METRO Buzău care face tranziția într-o nouă locație, mai modernă și mai mare față de cea anterioară. Unul dintre beneficiile și noutățile pe care METRO le aduce în această regiune este faptul că livrările vor fi realizate mai rapid, acestea fiind livrate direct din magazinul din Buzău” a declarat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Pentru a oferi clienților toate facilitățile de care aceștia au nevoie într-un singur loc METRO a construit acest nou magazin de la zero METRO Buzău este optimizat pentru eficientizarea tuturor operațiunilor și adaptat pentru a deservi clienții profesioniști cu un spațiu cu 45% mai mare față de vechiul magazin.

Centrul comercial de pe str. Transilvaniei la ieșire spre Vernești, beneficiază de echipamente moderne și eficiente, care să susțină extinderea de gamă și servirea în condiții de calitate excelentă și în mod sustenabil:

  • cameră frigorifică pentru categoriile de produse proaspete, precum carne, pește, fructe și legume, mezeluri, ouă, lactate;
  • cameră congelator ambivalentă de 130 de metri pătrați, dotată cu vitrine de expunere pentru produsele congelate, în acest fel asigurându-se stocul și vânzarea pe aceeași suprafață și respectarea normelor HACCP în vigoare;
  • sortiment redefinit pentru a deservi clienții profesioniști;
  • extinderi de gamă în zonele esențiale clienților profesioniști revânzători și completarea sortimentației pentru HoReCa;
  • extinderea zonei de Non-Food cu 282 articole versus 113 articole în METRO Punct.
  • ca noutate în zona de produse alimentare sunt produsele din pește în atmosfera controlată ATM, , unde se evidențiază un sortiment de peste 20 de produse.

Mă bucur să văd că procesul de recrutare din luna februarie a dat rezultate satisfăcătoare și acum METRO Buzău are cu peste dublu numărul de angajați. Misiunea noastră este să fim aproape de antreprenorii români cu servicii de încredere și ne bucurăm că prin inaugurarea noului magazin ne menținem angajamentul de a rămâne un partenerde încredere ” – a completat Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Programul de lucru de luni până vineri este de la 06:00 la 21:00 în timp ce sâmbăta și duminica de la 08:00 la 16:00.

Inaugurarea noului magazin face parte din strategia de continuitate a afacerii METRO la cele mai înalte standarde pentru a deservi clienții profesioniști din regiune. Obiectivul magazinului din Buzău pentru anul acesta este de creștere a vânzărilor cu 28%, cu focus pe dublarea zonei de livrare.

Despre METRO

METRO este o companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. În întreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze. De asemenea, METRO sprijină competitivitatea antreprenorilor și a întreprinderilor independente cu soluții digitale și prin urmare, contribuie la diversitatea culturală în comerț și industria ospitalității. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO a fost listată în Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde EUR. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.metroag.de.

loading...

Un comentariu la „Un nou magazin METRO s-a deschis pe 15 iunie, la Buzău

  • Mai infraneaza Global care are preturi de te doare capul de mari

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.