Mai multe mașini, mai multe stații

Apariție nouă în parcarea Kaufland de pe Calea Eroilor.

E prima stație de încărcare din această parte a orașului Buzău.

Nu e încă pusă în funcțiune, dar nu va mai dura mult.

Stația E-Charge are două porturi rapide CCS și un port Type 2

Trei noi stații de încărcare au fost deschise în Buzău de la începutul anului.

Cea mai nouă stație deschisă, în parcarea Global de pe str. Transilvaniei
Altă stație deschisă recent, tot pe strada Transilvaniei, în parcarea Petrom
Avantajul stației din incinta Petrom e că aici se poate plăti cash precum benzina ori motorina
A treia stație nou deschisă la Buzău, la LIDL 3, vizavi de cartierul Orizont

Cele mai multe stații de încărcare din orașul Buzău sunt la ieșirea spre Mărăcineni (în parcarea Buzău City Mall, Garden Restaurant, benzinăria Mol Mărăcineni etc.) dar și spre Vernești.

Stație de încărcare se găsește și în parcarea Elcar Gid

Și Primăria Buzău are în implementare un proiect cu fonduri europene, pentru instalarea a opt stații de încărcare (îndeosebi în sudul și estul orașului, unde nu prea erau).

Vezi mai jos o postare recentă a primarului Toma pe buzaucityreport.ro:

Mulțumită programului „Rabla” care acordă subvenții generoase numărul autoturismelor electrice din oraș e într-o creștere vizibilă.

Avantajele folosirii electricelor: prețuri la încărcare de cel puțin două ori mai mici față de termice, zero emisii de noxe și un șofat mai ușor.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Mai multe mașini, mai multe stații

 • Corect ar fi: „și Primăria se chinuie sa implementeze….”. Cred ca suntem singurul municipiu reședință de județ care nu a reușit sa dețină stații pentru încărcarea mașinilor electrice prin proiecte ale Primăriei. Sa mai dau exemplul celebrei com Ciugud unde astfel de stații funcționează de ani buni. Tot ale Primăriei.De exemplu sa ne uitam la Galați cam câte stații a instalat Primăria, ca să nu spun de Oradea, Brașov, etc. Dacă nu erau privații, dom’ reporter îți incarcai masina la priza în Buzău! La o interpelare privind stadiul implementării HCL173/2021(se refera fix la stațiile menționate în articol) Primăria mi- a răspuns ca stațiile vor fi funcționale în octombrie 2022. În ce data suntem? Aud!

  Răspunde
 • Cele trei motive de la final se potrivesc celor carora li s-a adresat si Gagu cu strambaturile de case si pseudoblocurile alea, pe o galagie de bani. E fix acelasi nivel de logica necesar unei decizii. Altii numesc fenomenul respectiv „Moromete”, cu multi si…
  Imi aduc aminte de scandalul cu Gagu cand a incercat sa manareasca inlocuirea unor tevi orasenesti cu altele… second-hand. Altfel, un om serios!
  Ps In Germania e problema la cablaje, n-au. Asa ca au montat langa statiile de incarcare… generatoare diesel. Cam asta-i cu astia de copiaza, precum maimutele, alte maimute.
  Pss In 5 ani nu mai deranjeaza pe nimeni astia cu driftul, in ritmul ametitor constatat de catre dl primar

  Răspunde
 • Ne-am intors la comunism, subventionam puternic ce vrea UE, luam de la unii, dam la altii. Cati proprietari de masina pe benzina au fost de acord sa li se jepcuiasca banii pentru a li se da milogilor ecologici? Mars la munca daca vrei ceva, nu masina electrica si panouri, nu pe banii altora!

  Răspunde
 • dar tu, mt, in ce casa sau bloc stai..daca nu te superi?
  aaaa..stai, blocurile lu ceasca sunt cele mai bune..am uitat
  alea a lu gagu…put….cand nu ajungi la ele …..

  Răspunde
  • Bine, nu imi permit si sunt invidios pe Orizont iar casele si blocurile alea tot strambe si inutil de scumpe sunt.

   Răspunde
 • Bine, nu imi permit si sunt invidios pe Orizont iar casele si blocurile alea tot strambe si inutil de scumpe sunt.

  Răspunde
 • Și dezavantajele electricelor care sunt ?!

  Că acolo unde enumeri fie avantaje, fie dezavantaje, e de bun simt sa enumeri și cealaltă categorie, cel puțin asa-i fairplay, deontologic, jurnalistic, etc., pentru a oferi libertatea comparației fiecărui purtător de gândire rațională, că altfel se numește tendința de manipulare.

  In alta ordine de idei, care-i treaba cu oferirea de ceva, orice, din bani publici, unei cantități cvasineimportante de cetățeni, in detrimentul majorității ?!
  Pai, normele democratice solicita atenție în primul rand către cei majoritari prin urmare eu solicit sa mi se facă în primul rând mie statie Diesel in fața blocului și pe urmă statie de încărcare electrica.
  Ce, e vreo problema ?!

  Răspunde
 • Comentarii sterile, de la o multime de ovine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.