Doi morți. Șofer de 73 de ani, vinovat, și o tânără de 23 de ani

Accident grav pe E85 care s-a soldat cu doi morți dintr-o Dacia Break și trei răniți dintr-un VW Caddy – între Poșta Câlnău și Rm. Sărat.

Vina îi aparține unui șofer de 73 de ani care încercat să traverseze E85 cu o Dacia Break între două drumuri agricole. Nu s-a asigurat suficient, mașina sa fiind izbită violent de VW-ul condus dinspre Rm. Sărat de un buzoian de 44 de ani.

Mai multe echipaje SAJ și SMURD sunt la fața locului. Trafic îngreunat.

„În timp ce conducea un autoturism VW pe drumul european din direcţia Rm. Sarat către Buzău, un buzoian de 44 de ani a intrat în coliziune cu un auto Dacia Break condus de un bărbat de 73 de ani din comuna Ziduri care ar fi iesit cu masina de pe un drum agricol şi ar fi încercat să intre pe un altul, din partea opusă. În urma accidentului, au decedat şoferul de 73 de ani și o tânără de 23 de ani, din masina acestuia. Alte trei persoane de 57, 61 şi 65 de ani, din Volkswagen au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale” – informare IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.