Mai puteți băieți ? S-a reluat moda asfaltărilor nocturne! Iată ce străzi sunt acum în curs de asfaltare!

Asfaltare nocturnă str. Al. Marghiloman

Ne mai despart patru zile de luna noiembrie și asfaltările continuă în ritm accelerat în municipiul Buzău, favorizate și de prelungirea vremii prielnice.

Chiar dacă programul de asfaltări a depășit și cele mai optimiste așteptări, el continuă înspre mulțumirea șoferilor din Buzău.

Astfel, în aceste zile se află în desfășurare asfaltarea străzilor Alexandru Marghiloman și Bazalt.

Aseară, lucrătorii Urbis Serv au muncit până după ora 02.00 dimineață pentru a termina turnarea primul strat pe str. Alexandru Marghiloman de la podul Horticolei până la intersecția cu str. Gârlași.

Citește și articolul: Încleștarea anului! Echipa de rugby cere ajutorul microbiștilor din Buzău. La Constanța joacă și un neo-zeelandez!


În această seară, asfaltatorii s-au mutat după cum se poate observa din fotografiile alăturate pe strada Bazalt.

„Avem program încărcat și săptămîna viitoare. Vrem luni, marți și miercuri să terminăm și turnarea stratului doi pe Bazalt și pe Alexandru Marghiloman până la intersecția cu Gârlași. Apoi ne apucăm și de tronsonul dintre Gârlași până pe strada Clemenței. Sperăm să ne ajute vremea, dar și ce de la gaze, în sensul în care să-și termine și ei lucrarea pentru a ne crea și nouă front de lucru”, ne-a spus în această seară Alin radu, director adjunct la Urbis Serv.

Citește și articolul: Toma a mai câștigat pe unul! Iată ce personaj cu greutate din Buzău spune că „primarul merită o bilă albă”!

Iată lista celor 28 de străzi asfaltate în 2017 la Buzău:

Ciucurete, Ciochinescu, Viilor, Aleea Plopilor, Rahovei, Izvor, Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu, tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii, Sculpturii, Victoriei, Aurorei, Războieni, Speranței, Arieșului, Bistriței, intrarea Trans-Bus, Războieni, Șoseaua Pogonele, Col. Buzoianu, str. Mică, Al. Marghiloman și Bazalt.

Programul de asfaltări ar urma să fie prelungit și în noiembrie cu două străzi din cartierul Dorobanți.

Citește și articolul: Halloween Bowling Party în Buzău. Iată unde și când!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Mai puteți băieți ? S-a reluat moda asfaltărilor nocturne! Iată ce străzi sunt acum în curs de asfaltare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.