Mai puțini bani pentru subvenționarea călătoriilor gratuite ale pensionarilor. În schimb, se cumpără autobuze și e-ticketing

O tăiere drastică a subvenției de la primărie va suporta și Trans-Bus după cum se poate vedea din documentul atașat mai jos. Față de 79,5 miliarde în 2016, societatea de transport local va mai primi doar 47 de miliarde. Mai exact, cu aproape 33 de miliarde mai puțin!


 

 

 


În aceste condiții, pensionarii nu vor mai primi gratuitate absolută ca până acum și vor trebui să mai cumpere și bilet. În acest fel, pentru ca mersul autobuzelor să nu fie afectat, Trans-Bus ar trebui să-și procure cele 33 de miliarde lipsă, din biletele vândute călătorilor.

În schimb, pentru Trans-Bus sunt prevăzute fonduri de la primărie pentru achiziționarea de noi autobuze și începerea reală a concurenței cu serviciul de maxi taxi, așa cum s-a scris într-un alt material pe buzoienii.ro.

Pentru cumpărarea de autobuze s-au prevăzut 13,5 miliarde de lei vechi și încă 9 miliarde pentru implementarea sistemului de e-ticketing.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.