Mai rămâne cineva în PNL Buzău ? După Nehoiu și Pătârlagele, iaca și Pogoanele


E întrebarea momentului în politica buzoiană. Dacă în PNL-ul condus de Cristi Romanescu va mai rămâne cineva ?

Asta după ce astăzi Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu au anunțat o nouă bombă.

Că șeful organizației PNL Pogoanele, Stan Tudor, a trecut „cu cea mai mare parte a membrilor” la PMP.

Pogoanele e a treia organizație orășenească decimată, după ce anterior membrii importanți din Nehoiu și Pătârlagele au găsit că pot face mai bine opoziție în echipa PMP.

Alde Mocanu și Bădulescu au atașat la comunicatul de presă și o fotografie doveditoare:

„Liderul organizației orășenești PNL Pogoanele, Stan Tudor, împreună cu cea mai mare parte a membrilor s-a alăturat echipei formate de noi în procesul de unificare a dreptei la nivelul județului Buzău. Stan Tudor a fost permanent liderul opoziției din Pogoanele și la fiecare ciclu de alegeri echipa sa a obținut peste 1500 de voturi în acest oraș. Pogoanele este a treia organizație orășenească din PNL, după cele din Nehoiu și Pătârlagele care aderă la inițiativa noastră. Mai multe organizații comunale PNL și-au manifestat interesul pentru acest proiect și urmează ca în scurt timp să-și anunțe public poziția în acest sens. Acest proiect de unificare a dreptei capătă din ce în ce mai multă amploare și se conturează ca fiind singura mișcare de opoziție veritabilă din județul Buzău” – semnat Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu – PMP Buzău

Așadar, urmează și alte organizații. Ciudată este doar lipsa de reacție a conducerii PNL de la București care asistă pasivă la demantelarea organizației de la Buzău.

Dar cine știe poate că ăsta e planul. Ca PNL Buzău să nu mai existe. Profit au PSD – care rămâne fără un opozant la nivel local – și PMP-ul lui Băsescu Traian – care își umflă mușchii pe zi ce trece.

Citește și articolul: E o comună mare cu 7 sate și 7 mii de locuitori. Iată documentul oficial.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Mai rămâne cineva în PNL Buzău ? După Nehoiu și Pătârlagele, iaca și Pogoanele

  • Nu este nimic curios si „nemaipomenit” in aceste „miscari” politice.Este adevarat ca actualul PNL Buzau este doar un HIBRID comunisto-securist ,PSD-istoPMP-ist, dar nu este ingrijorator absolut deloc.Opera de dezmembrare si dezintegrare a acestui hibrid este si urmarea activitatii „liberale” ale unora dintre cei mai ticalosi „politicieni” buzoieni de felul lui Cezar Preda,Bigiu @ co.oamenii valorosi din PNL Buzau s-au retras de mult,scarbiti de ticalosiile si marsaviile acestor mizerii „umane”.Deocamdata,sunt convins ca adevaratii liberali,desi o fac fara tam-tam,sustin singura formatiune cu orientare si program liberal de la nivel local – USR Buzau.Pentru ca,eu prognozez ca in mod cert,USR-ul va deveni o forta politica de temut in viitorul apropiat.Asta si in conditiile in care increderea cetatenilor in „partide” de sorginte comunisto-securista de felul PSD,PMP,ALDE -Tariceanu se diminueaza si dilueaza pe zi ce trece.Pana la urma ,si cei mai fraieri si naivi oameni s-au cam saturat de „blana ursului din padure” si laptele si mierea promise s-au dovedit si se dovedesc ceea ce sunt de fapt:promisiuni desarte,minciuni,manipulare.Ceea ce au oferit si ofera ele romanilor au fost doar saracie si mizerie,umilinte nesfarsite,hotie si ticalosie,furt si hotie,distrugere,……….(lista e prea lunga si o poate completa fiecare).Mai cred totusi,ca si un adevarat PNL la Buzau va renaste precum „pasarea PHOENIX”,dar fara ticalosii,neputiinciosi si loazele actuale.Dar,va mai dura pana nu se va elimina toata „infectia si cangrena” ce l-au adus in aceasta situatie.Iar ca ultima parere,cred ca e bine ca si acesti „OPORTUNISTI rurali” isi „dau arama pe fata”.

  • Nu am să înțeleg niciodată cum poți să te schimbi așa ,peste noapte și în loc de porc să tai curcanul ,deși ai hrănit porcul un an de zile ,ca să te țină cât mai mult .Eu așa mă știu .La Revoluție am votat cu FSN-ul ,după care ,ca toți simpatizanții am trecut la PSD .Cum ar fi acum ,ca după atâția ani să părăsesc formațiunea a cărei doctrină am adoptat-o pentru un alt partid .N-aș mai fi eu .Oriunde ,m-aș simți ca un străin .Nu știu ,asta e viziunea mea .

  • Vedeți Dvs., d-aia-i bine în America ( democrați și republicani ) sau în Anglia ( laburiști și conservatori, foarte rar liberali ) doar 2 partide, reprezentînd în general, ideiși doctrine politice de stânga și de dreapta . In acest mod, cei care emigrează peste noapte – funcție de cum le cere buzunarul – ( corect : migrează ) nu-și mai pot găsi un culcuș politic și ar fi nevoiți să tragă serios pentru a impune alegătorilor partidul sub a cărui umbrelă vor să conducă … ( Bine, ce scriu eu aici e pură teorie, îmi pilesc unghiile, ca … iepurașu ! )

  • Ca să fii membrul unui partid ,mai întâi trebuie să -i cunoști doctrina ,adică să vezi pentru ce luptă acel partid ,ce poate face pentru țară și români și să-i cunoști pe puncte obiectivele pe care și le-a propus .Eu nu m-am înscris în FSN ulterior PSD ,fără să știu ce vrea și ce poate face acest partid ,pentru oameni în primul rând și pentru țară .În timp ,mi-am dat seama că am făcut o alegere bună ,pentru că PSD a luptat și luptă pentru creșterea nivelului de trai al oamenilor ,și realizările la nivel național ,mă refer la infrastructură ,șcl .au ridicat România printre fruntașele Europei ,la nivel de stat .Este un partid serios ,cu oameni valoroși ,pe care îi promovează ,și îi recompensează .De exemplu ,eu nu am nici un dubiu că mărirea salariilor și a pensiilor ,propusă acum de curând ,nu va avea sustenabilitate ,pentru că am încredere în oamenii care au propus acest lucru .Dar sunt foarte multe lucruri de discutat ,și nu vreau să plictisesc .Poate ,dacă voi mai avea ocazia ,o să revin .Ce vreau însă să spun ,multă atenție la partidele astea plimbărețe și la membrii lor ,pentru că în cazul în care vor fi primite în PSD ,nu e exclus să dezerteze la primul miros al mititeilor de pe grătar .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.