„Mai rar așa ceva!”

În ciuda frigului (-3 la Buzău în această dimineață), trei echipe de la Urbis Serv lucrează ACUM între Unirii și Spiru Haret la amenajarea de parcări, trotuare și spații verzi.

Muncitorii au ținut să transmită un mesaj de mulțumire locatarilor de la blocuri:

„Am găsit aici niște oameni foarte de treabă. Mai rar așa ceva. Locatarii ne-au dat tot concursul, și-au luat mașinile, majoritatea au înțeles că va fi mai frumos fără gardurile vii. E aici și un șef de asociație foarte implicat, îi mulțumim!”.

Muncitorii, pregătesc acum terenul, iar la primăvară vor asfalta parcările și trotuarele. Probabil că și locatarii sunt mulțumiți că după 40-50 de ani, de la înființarea cartierului, se intervine din nou în zona lor
Gardul viu crescuse printre ochiurile plasei de Buzău
În locul eliberat de gardul viu se va pune gazon
Un loc frumos îngrijit de proprietarii blocului
Hățiș în curtea unui bloc. În spatele gardului viu se înființase și o crescătorie de pisici

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Mai rar așa ceva!”

 • asa ceva mai rar 🙂
  wow ce chestie , Urbis munceste…
  Pai si ce e asa de extraordinar?

 • Daca legislatia permite, de ce nu? Daca vara pe canicula se poate, de ce nu si iarna, pe ger? Muncitorii Urbis sunt platiti numai la temperaturi pozitive? Problema e alta, nu ca muncesc. CALITATEA ZERO a lucrarilor. Dar cum extazul conteaza, nu utilitatea, nici calitatea, nici pretul…

 • Din ce in ce mai multi soferi ignora sensurile unice create pe aleile din spatele blocurilor. Nu mai e mult pana la accidente si incidente. Unirii Sud, partea refacuta, e jale in sensul asta. Multumesc politistilor locali care ne feresc zilnic de raufacatori, ce sa zic… ca doar n-oi sta eu sa-i pandesc pe ilegalisti, sa-i filmez ori ss le fac poze, de multe ori degeaba.

 • Cu riscul ca voi supara pe unii dintre cititori, a fost cea mai mare bucurie a inceputului de an pentru faptul ca s-a inceput reabilitarea zonei. Cu mici exceptii 2-3 gradinite amenajate cu gust, placute vederii – una dintre ele se vede intr-o fotografie, restul o mizerie! Se rezolva inclusiv problema parcarii masinilor pentru ca sunt proprietari de cate 2 masini, la un bloc vecin doua doamne cu cate doua masini care sunt scoase rareori din parcare si chiar masini de firme parcate la domiciliul soferului. Asa ca spor la treaba echipelor Urbis!

 • De ce nu se fac controale în Mall-ul din Buzău?!
  Faceți o știre cum de in plina pandemie cu „restricții” care în teorie ar trebui respectate, mall-ul Aurora Buzău este plin mai mereu, eu (nevaccinați) și mulți cunoscuți de ai mei care nu sunt vaccinați au intrat fara nici o problema in acest mall,cu certificate false sau DELOC mulțumită agenților de pază care parca dorm pe ei… nu mai vorbesc că mulți poarta masca sub barba, doar de estetic.

 • Perfect de acord cu primul comentariu. Parintii mei locuiesc in spatele blocurilor de pe Unirii si se circula ca in jungla. Adesea vad „soferi” de vin pe interzis si cu viteza. Auras, ai putea sa faci ceva pe tema asta, un articol care sa mai atraga atentia. Am depus sesizari dar in urma lor nu s-a intamplat nimic.

 • Cel mai bun comentariu al lui @andrei. Si pentru carcotasii din comentarii, nu va convine, plecati in afara sau mutati-va in alt oras. E bine ca se misca lucrurile si se incep niste lucrari. Primarul acesta incearca sa faca ceva, sa schimbe fata orasului, ca si voi locuitori al acestui oras sa va imbunatateasca calitatea vietii.

 • Ciprian , tu ori ai numele de familie Tereaca ?

 • Pt. Marius m. – pe tine te cheama si Boscodeala! Ai dreptate nu, pentru ca esti M.m. N-ati fi voi in stare sa recunoasteti realizarile unor gospodari, ca doar nu le face numai Toma, pentru nimic in lume.
  Iar despre calitate cum insinuiaza unul sau altul, asteptati sa se finalizeze si va inscrieti la primarie ca sa faceti parte din comisiile de receptie a lucrarilor! Vedeti ca e moca, nu se dau bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.