Mai schimbați locul de odihnă. Oamenii răutăcioși au luat la ochi doi polițiști locali care se odihnesc la umbră, sub pavilion

Luni, 10 iulie
Luni, 10 iulie

În urmă cu câteva zile pe adresa redacției am primit de la un „prieten” al polițiștilor locali o fotografie și un comentariu.

Fotografia, făcută cu telefonul mobil, înfățișează doi agenți locali de la fostul serviciu de pază al școlilor.

Comentariul era următorul:

„Noua ascunzătoare la umbră. În intersecția mare din Bariera Ploiești, peste drum de Mialex, în stația Peco. Locul e oarecum ferit, își iau o cafea și stau cu orele”.

La momentul respectiv n-am publicat fotografia, nici comentariul. Știam că e din partea unui „prieten” al agenților locali.

Nu e prima fotografie de acest fel primită și, în plus, am acceptat apărarea formulată de polițiștii locali, că și ei sunt oameni și au dreptul la câteva minute de odihnă în timpul programului de patrulare de opt ore.


Miercuri, 12 iulie
Miercuri, 12 iulie

Astăzi însă inclusiv subsemnatul, care se uita mirat la o mașină bușită și abandonată la coborârea de pe podul Drăgăicii, i-a observat din întâmplare și pe polițiștii locali sub pavilion.

A pozat și mașina, dar și localii. 

Probabil că agenții erau în aceeași pauză justificată de la mijlocul programului.

Așa că din articolul de față, n-ar mai rămâne decât întrebarea dacă va veni cineva să ridice mașina lovită care stingherește puțin traficul.

Și, eventual, recomandarea către cei doi agenți, să mai schimbe locul întrucât au fost luați la ochi de oamenii răutăcioși și invidioși.

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.