„Mâine-poimâine auzim că a omorât pe cineva”. Ce se poate face ?

E un pericol pentru comunitate și îndeosebi pentru ceilalți locatari ai blocului A1 din centrul comunei Berca.

Tânărul de 23 de ani – care a dat foc apartamentului cu patru camere de la ultimul etaj – ar suferi de halucinații și delir (schizifrenie în termeni medicali).

Fusese externat de la Săpoca doar cu două zile înainte, iar în prima zi a anului a pus în practică amenințarea că va da foc blocului.

Locatarii sunt îngrijorați și au făcut plângeri la Poliție și Primărie.

„Așteptăm finalizarea anchetei Poliției, iar apoi vom proceda la rezilierea contractului de închiriere a apartamentului cu patru camere. Avem și un alt motiv, chiria nu mai fusese plătită de aproape doi ani. Familia Ioniță locuiește acolo de aproximativ 35 de ani, prin repartizare a locuintei de către fostul GOSCOM”, a precizat Ionel Dobrița, primarul din Berca.

Apartamentele de dedesubt au avut de suferit după intervenția pompierilor cu apă

Dacă locatarii din bloc vor fi ajutați în acest fel, rămâne problema tânărului schizofrenic.

Acum, acesta se află internat la Săpoca, dar peste câteva zile/săptămâni, va fi din nou externat. Cu o rețetă de medicamente în mână, pe care la un moment dat nu și le va mai lua.

„Eu nu înțeleg de ce oameni ca el sunt liberi pe stradă. Are probleme foarte grave, multe atentate la viața mamei, surorii și multe altele. Cu toate astea, se plimba liber pe străzi! Acum e internat, în maximum o săptămâna este liber din nou și Doamne ferește, mâine poimâine auzim ca a omorât pe cineva! Mi-e greu să înțeleg legile astea care le permit libertatea!” – comentariu facebook, doamnă din Berca.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.