Mâine se decide. Întâlnire a directorilor de școli din oraș

Se știe că de mâine, până duminică 22 martie, s-a decis închiderea școlilor și liceelor. Totuși, la Buzău, responsabilii din educație studiază posibilitatea ca profesorii să-și poată susține cursurile, iar elevii să parcurgă materia școlară.

Primul semnal l-au dat la prânz, într-un comunicat de presă, cei de la Hasdeu:

„Profesorii colegiului vor lucra cu elevii pe platforma educaţională Adservio. Învăţarea rămâne deschisă, chiar şi cu şcoala închisă”, au anunțat directorii Colegiului B. P. Hasdeu.

Informația a fost ulterior completată de primarul C-tin Toma, municipalitatea investind pentru înființarea la Buzău a platformei educaționale AdServio.

„Mâine, la 10.00, la Sala Nicu Constantinescu ne întâlnim cu conducerea ISJ și toți directorii de școli pentru a face școala prin Platforma educațională – online, de acasă! Buzăul este singurul oraș din România care are dotarea necesară!”, a anunțat primarul.

Reporterul buzoienii.ro va fi prezent mâine la ședință și va anunța ce s-a decis. Sunt informații că la Buzău vor veni de la Iași și specialiștii IT care au pus la punct platforma AdServio.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.