Mâine se deschide. Ajutor de la CJ pentru firme, primării și buzoienii întreprinzători

Ajutor din partea Consiliului Județean Buzău pentru primăriile, firmele și persoanele fizice în întocmirea documentației necesare accesării proiectelor cu fonduri europene și guvernamentale.

„Biroul de consultanta pentru accesarea fondurilor guvernamentale si europene se va deschide mâine la Sala Delegatiei Permanente din cadrul Consiliului Judetean Buzau. Acest birou are rolul de a oferi consultanta de specialitate unitatilor administrativ-teritoriale, persoanelor juridice si fizice si sprijinirea acestora pentru identificarea surselor de finantare optime pentru proiectele propuse si scurtarea termenelor in care se obtin autorizatiile si avizele. La acest birou nu se emit avize si nu se aproba documentatii” – comunicat CJ Buzău


„O dată pe lună, la CJ Buzău, vor putea fi găsiți în aceeași încăpere reprezentanții instituțiilor care emit avizele necesare întocmirii proiectelor. Vorbim aici de ANAF, Agenția de Mediu, Pompieri, Cadastru, Registrul Comerțului etc. În acest fel cei interesați vor putea fi consiliați ce anume au de făcut pentru ca strângerea documentelor necesare să meagă mai rapid și să fie evitate întârzierile. Avizele nu le vor fi eliberate pe loc, solicitantul tot va trebui să meargă la instituția respectivă, dar va ști mai bine ce are de făcut”, ne-a declarat Adrian Petre, vicepreședinte CJ Buzău, unul dintre promotorii înființării biroului.

loading...

Un comentariu la „Mâine se deschide. Ajutor de la CJ pentru firme, primării și buzoienii întreprinzători

  • Când văd legislația asta stufoasă ,ca să te privatizezi ,parcă mă bucur că am fost bugetar ,chiar cu salariul ăla mic pe care îl aveam ,pentru că era o muncă sigură ,care mă ajuta ,greu într-adevăr ,dar știam că vine data când trebuia să-mi iau banii .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.