Mâine se semnează! Două contracte foarte importante pentru Buzău

Șeful PSD, buzoianul Marcel Ciolacu vine mâine la Buzău precum Moș Crăciun.

Poartă în traistă două contracte extrem de importante. Nu doar pentru șoferi, ci pentru întreaga comunitate.

Conform informației remise presei din Buzău mâine se vor semna actele pentru:

1 Centura orașului Buzău

2 Segmentul Buzău – Vadu Pașii al autostrăzii Buzău – Focșani

Ciolacu va fi prezent la 10.30 la Primăria Buzău pentru semnarea „Protocolului Centura Buzău” alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Apoi va urma o conferință de presă împreună cu primarul Toma

De la Buzău, Ciolacu și Grindeanu vor merge la Focșani. Și acolo se vor semna contracte, firma lui Umbrărescu, Spedition UMB, urmând să realizeze ambele capete ale autostrăzii Buzău – Focșani (cel dinspre Buzău și cel dinspre Focșani).

CNAIR va face restul de centură al orașului Buzău, de la Podul Mărăcineni până la Pasarela Nehoiu.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Mâine se semnează! Două contracte foarte importante pentru Buzău

  • N-am inteles nimic. Care centura se face, ca acum e o jumatate, vesnia bucata de la pod Maracineni la Pasarela Nehoiu?! In rest, Al Industriilor si Sos Digului sunt orice altceva numai ”centurabile” nu, in special ca nu au legaturi intre ele iar pe prima se merge cu limita de viteza, cum e si normal intr-o zona urbana. Ei semneaza contracte, dar hai sa vedem cine si cand se apuca de treaba, cu cresterile astea de la zi la zi la carburanti, energie implicit si materiale, ca patim precum la podul (al doilea) spre Vadu Pasii, cand se scumpise fierul beton si nu mai iesea la liman constructorul cu suma pentru care se invoise.

    Răspunde
  • Curios ce soluție vor găsi pentru bucata aceea menționată, de la Mărăcineni la „pasarela Nehoiu”, respectiv vor încropi și a doua banda subteran, suprateran sau, conform tendințelor, o vor îngusta si pe cea existentă și vor limita viteza la 5km/h.

    Când anunță autoritățile că se-apuca de făcut ceva, prin 2022, mă cuprind niște emoții incredibile fiindcă observăm că tendința este sa fie mai puțin util și funcțional decât înainte. Brrrrrr !!! 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.