Azi vor zâmbi și cei mai nefericiți copii din Buzău

În doar două zile de la lansarea publică a campaniei s-au strâns peste trei mii de jucării!

Câteva sute de buzoieni au răspuns apelului inițiat de șeful CJ Buzău și au venit cu jucării la Muzeul Județean.

„Dragi prieteni, pe 1 iunie, haideti sa redam impreuna zambetul copiilor institutionalizati! Va invit sa va alaturati campaniei „Doneaza si tu o jucarie”, organizata de Consiliul Judetean Buzau si Muzeul Judetean Buzau, in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi Buzau!”, a scris Emanoil Neagu pe pagina sa de facebook.  

Pe lângă angajații din cadrul muzeului, CJ Buzău și al Jandarmeriei, au adus jucării copiii de la Liceul de Arte (clasa pregătitoare), de la Șc. nr. 15 și de la grupul „Happy Kids”.

Ieri după-amiază salariații Muzeului Județean au sortat jucăriile pe grupe de vârstă și le-au pus în saci (vezi foto alăturat).

Azi dimineață la 08.30 reprezentanți ai muzeului, CJ Buzău și ai jandarmeriei au dăruit jucăriile copiilor din centrele DGASCP.

Azi, la 09.30 copiii din Buzău sunt așteptați la muzeu

Muzeul Județean și CJ Buzău vor colabora azi și la organizarea concursului de desene pe asfalt din curtea muzeului (09.30).

Copiii care vor veni vor putea viziona și piesa „Muzicanții din Bremen”.

La final, copiii vor primi dulciuri și baloane (10.30).

Distribuie acest articol în caz că ți-a plăcut.

loading...

Un comentariu la „Azi vor zâmbi și cei mai nefericiți copii din Buzău

  • De multe ori văd fețe triste pe chipurile unor copii care ,deși au ambii părinți nu sunt fericiți ,din mai multe motive .Ce vreau să spun e că ei au cele mai puține motive să nu guste viața din plin .Nu știu ce înseamnă să nu ai cui spune „mamă”, sau „tată” să nu te bucuri de căldura unui cămin ,să nu te simți ocrotit .De aceea , dacă iubesc ceva mai mult pe lumea asta ,sunt copiii instituționalizați ,orfani ,sau abandonați ,care trăiesc în niște case de carton ,reci și neprietenoase ,care nu știu ce înseamnă o mângâiere ,sau un sărut pe frunte . Copiii ăștia merită cel mai mult atenția .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.