Mama a anunțat poliția după patru zile

Poliția Buzău a anunțat că azi, în jurul orei 09.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Rm. Sărat a fost sesizat de către o mamă cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu.

Atenție, minora n-a dispărut azi, ci lipsește de acasă tocmai de sâmbătă, dar abia azi mama a contactat autoritățile.

Cum astfel de cazuri au căpătat după ultimele evenimente prioritate absolută, polițiștii buzoieni au intrat în alertă.

S-au format echipe operative alcătuite din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi de la rutieră, începându-se activităţi specifice de căutare şi depistare a minorei.

Concomitent au fost demarate procedurile pentru punerea în urmărire la nivel naţional.

Pistă

În urma investigaţiilor s-a stabilit posibilitatea prezenţei minorei pe raza judeţului Vrancea. Polițiștii buzoieni au cerut ajutor colegilor din Vrancea.

Ultima oră

Informația primită de polițiștii buzoieni s-a dovedit corectă. Minora a fost depistată pe raza judeţului Vrancea. Cercetările se continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care fata a părăsit domiciliul şi pentru a se stabili dacă a fost victimă sau autor al unei infracţiuni.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Mama a anunțat poliția după patru zile

  • Mama acestei minore ar trebui sancționată pentru nesupravegherea minorei, iar DGASPC ar trebui să facă anchetă în familie.
    Asta-i nepăsare, bătaie de joc la adresa unui copil, din partea unui părinte.

  • Asta este bagaboanta de mica; cum a simtit miros de ‘ocosel’ ,imediat si-a luat ‘pasarica ‘ zborul.Poate ca niste amenzi usturatoare,i-ar face pe ‘parintii unor astfel de ‘disparute’ sa isi caute mai intai gasculitele penale prin anturajele acestora si abia dupa aceea sa alerteze niste oameni care au si asa destule pe cap. ….Poate o fi fost plecata la niscaiva ‘cursuri de ciordit si de cordit’.

  • Viespea, esti invidios ? Mic comunist nebunatic…esti numai cu proteina pe buze. Atat stii, atat vorbesti 🙂

  • Da ce,mai Cataline tu umblii cu ‘proteine’ in gura. vorbesti ca sa nu taci sau esti afectat de consumul excesiv de…..’proteine’?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.