Mama fetiței a cerut pe facebook prinderea șoferului vinovat…

S-a întâmplat ieri la Ploiești.

După mesajul mămicii de pe facebook, preluat de presa locală, au urmat sute/mii de înjurături, tot pe facebook, la adresa șoferului fugar.

Poliția s-a autosesizat și a pornit la rându-i în căutarea inamicului public nr. 1 de ieri la Ploiești. Mămica și-a dus, speriată, fetița la spital și au fost demarate investigații medicale.

Numai că, surpriză, la verificarea minuțioasă a camerelor de supraveghere, polițiștii au observat că fetița a trecut fără probleme pe trecerea de pietoni.

Ce a urmat ? Polițiștii au luat imaginile și au mers la mămică și fetiță. Pusă în fața evidențelor, fetița a recunoscut că a mințit.

Ce s-a întâmplat în realitate ? Fata de 11 ani ar fi avut o altercație la școală cu un coleg înainte să plece către casă. De frică (?), aceasta și-a mințit mama că a avut accident și că a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un șofer care a fugit de la locul faptei.

Întrebare: Vă dați seama cum ar fi fost dacă cineva, un anonim, ar fi indicat o mașină/șofer și n-ar fi existat camere de supraveghere ?

Un film danez a tratat subiectul și a obținut numeroase premii.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Mama fetiței a cerut pe facebook prinderea șoferului vinovat…

  • In ziua de azi, majoritatea parintilor isi trateaza copiii ca pe niste idoli, ii cred in legatura cu orice, se fac pres in fata lor. De aici, o gramada de situatii penibile, ajung sa se certe cu vecini, profesorii copiilor, parintii altor copii etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.