Mama Florentinei la Antena 1: „A intrat cu viteză, și-a pus mâinile în cap și a intrat cu mașina în pom”

Mama tinerei de 18 ani, decedată sâmbătă noaptea în accidentul teribil de la Smârdan, a acceptat să stea de vorbă cu reporterul Antenei 1.

Femeia a povestit ultimele momente din viaţa fiicei sale:

„Verişoara care a fost cu ea în mașină mi-a spus că a intrat cu viteză mare de pe şosea pe un drum pietruit, a pierdut controlul, şi-a pus mâinile pe cap, a ţipat şi… a intrat cu maşina în pom!”

Deși doborâtă de durere, femeia a vorbit despre bucuria fiicei sale atunci când a devenit şoferiţă cu acte:

„Când şi-a luat permisul era foarte fericită I-a fost frică să nu pice examenul. M-a sunat, eram la serviciu: mami, să ştii că am luat. Ne-am bucurat… Asta îşi dorea ea, să ia carnetul. I-am luat maşină pentru că aşa şi-a dorit ea. Apoi, toată lumea îmi spunea: îmi place cum merge Flori. Mergea încet și avea grijă. Nu ştiu ce s-a putut întâmpla atunci. Nu ştiu ce a făcut-o pe ea să intre cu viteză pe drumul acela”.

Ca o ironie a sorţii, nunta la care era invitată Florentina a fost organizată şi de mama sa, care lucrează chiar la Hanul Ovidiu :

„Lucrez la hanul unde a avut loc nunta, am pregătit acolo meniurile. Ea m-a adus acasă după ce a fost totul gata. Apoi a plecat înapoi la nuntă. La ora 22.00 a fost ultima dată când mi-am văzut fata acasă. Mereu îmi spunea: n-o să plec de lângă tine, nu o să te las. Şi uitaţi, a plecat”

Citește și articolul: Un buzoian a filmat preț de câteva minute un grup de patru mistreți pe uliță într-un sat din Buzău. Iată clipul video

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.