Mama lui Silvestru trebuia să intre imediat în izolare la domiciliu. Autorități depășite/păcălite!

E o informație bombă descoperită înaintea autorităților de la Buzău de reporterul buzoienii.ro. Toate documentele sunt puse în articolul de mai jos.

Silvestru a mințit când a spus că nu exista niciun risc. Mama sa a venit miercuri 4 martie în România din zonă galbenă de risc. Femeia avea obligația să informeze autoritățile și să intre imediat în carantină la domiciliu pentru 14 zile. Lucru care nu s-a întâmplat!

Iată informațiile și documentele:

Duminică 1 martie, Consiliul de Miniștri din Italia declară regiunea Emilia Romagna „zona gialla”. Mama lui Sebastian Silvestru era atunci în Rimini, din Reggio Emilia. În Rimini s-a descoperit încă de pe 25 februarie un pacient pozitiv la coronavirus.

Vezi mai jos extras din La Repubblica (cotidian național din Italia) din 1 martie:

Vezi mai jos harta Italiei. Rimini e un oraș din regiunea Emilia Romagna – care devenise zonă galbenă de la 1 martie.

Vezi mai jos un document publicat pe 2 martie în toată România de DSP-urile din țară. Ce scrie în el ? Regiunea Emilia Romagna e zonă galbenă! Și încă ceva: cine vine din zona galbenă intră în auto-izolare imediat la domiciliu timp de 14 zile.

Iată și documentul integral, atenție românesc!, cu data de 2 martie și regiunea Emilia Romagna.

Când a venit mama lui Silvestru în România ? Pe 4 martie după-amiaza! Dovadă: vezi mai jos fotografia de la aeroport, sosiri, Otopeni. Silvestru făcea atunci glume pe facebook.

Unde minte Silvestru ? „Rimini nu se încadra”

„Da, este mama mea. Miercuri a venit din Italia. În Aeroportul din Bologna i s-au făcut niște scanări, a completat niște documente și a venit în România. La Aeroportul din Otopeni, m-am dus să o iau și nu s-a întâmplat nimic.  Singurul motiv de suspiciune a fost că a venit din Italia, din zona Rimini, care la momentul respectiv, miercurea trecută adică, nu se încadra în zona de contaminare cu noul coronavirus” a spus Sebastian Silvestru, ieri într-un interviu pe DC News (CLICK AICI)

Adevărul e că miercuri 4 martie, Rimini, Bologna și toată regiunea Emilia Romagna erau în zonă galbenă de risc. De patru zile! Cu siguranță că mama sa știa acest lucru la ce nebunie era deja în Italia!

Femeia trebuia să intre automat în izolare la domiciliu și să anunțe autoritățile: DSP, medic de familie etc. Dar n-a făcut-o, nimeni din Pîrscov nu are habar de așa ceva! În plus, sunt informații clare că femeia a intrat în legătură cu vecinii din Pârscov.

ULTIMA ORĂ: Acum se face anchetă epidemiologică la Pârscov, printre vecini!

Discuție azi reporter – Scântei DSP

– A fost dna de 73 de ani în izolare la domiciliu la Pârscov ?

– NU, pentru că n-a venit dintr-o zonă periculoasă.

-Doamnă, eu vă spun că a venit.

-Lăsați-ne să ne interesăm mai bine!

Context:

Femeia a sunat duminică seară la 112 că se simte rău. Atunci a anunțat că s-a întors recent din Italia. Luni seară, autoritățile au comunicat că femeia a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus. Acum Silvestru, prietena sa și copilul femeii (primul cerc de suspecți) să află în izolare la domiciliu. Li s-au prelevat probe, astăzi vor veni rezultatele.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Mama lui Silvestru trebuia să intre imediat în izolare la domiciliu. Autorități depășite/păcălite!

 • Autoritățile buzoiene, depășite. A reușit acest individ sa le păcălească. Ar trebui sa fie amendati și el și concubina. Poate au împrăștiat virusul în tot spitalul judetean

 • Ce usor e sa dai vina pe om.
  Vina, daca prin absurd ar exista una ar fi a autoritatilor.
  Nu e treaba omului sa cunoasca notele interne ale autoritatilor si clasificarea acestora, sunt unii, chiar foarte tineri care azi au auzit prima data de covid, habar nu au de clasificari de zone din alte tari sau alte prostii.
  Daca se dorea izolarea indivizilor trebuia sa se faca de autoritati pe aeroport, autoritati care stiau dinainte sa aterizeze avionul cine vine si de unde vine, ca toate acele informatii sunt prezente in serverele companiilor si autoritatilor si serviciilor de securitate, care in perioada asta par a fi mai interesate sa planteze microfoane in WC-urile politicienilor si judecatorilor ca sa ii santajeze sa raspunda la comanda securistilor.
  Oricum asta cu arestarea si izolarea oamenilor nevinovati e o prostie, ce urmeaza, maine sa ne bage pe toti la beci ca ne ducem sa cumparam paine? Nici regimul comunist mult blamat nu facea astfel de orori la acest nivel. In acest moment sunt oameni inchisi de autoritati doar pentru ca locuiesc pe aceeasi strada cu un individ despre care se presupune doar ca ar fi trecut pe langa un alt individ ce se presupune ca a fost in Italia… ceva mai aberant de atat nu exista, sa faci puscarie degeaba, doar ca existi pe planeta, nici in tarile totalitariste nu se intampla asa ceva.

 • Inconștienților! Imbolnaviti tot Buzăul, cu femeia asta, plimbareață, ati plimbat-o pe la toate nemurile, de zici ca venise regina, a mai fost si la biserica duminică, sa dea la toti, nu s-a zgârcit.

 • E socant sa vezi ce repede renunta oamenii la libertatea lor si cer sa fie intemnitati si infometati de autoritati degeaba, doar pentru ca ii pacalesc cu un scenariu apocaliptic cand in realitate e vorba de o banala raceala care trece.

 • Cum aplica si respecta institutiile publice articolul 8 din HG 6/9 martie ?

 • Câtă iresponsabilitate din partea acestui cetăţean că n-a informat la timp !!
  Trebuie urmat firul şi aflaţi toţi contacţii mamei sale din ultimele zile!
  Grijile cele mai mari sunt asupra băiatului, elev la Haşdeu, din câte am înţeles. La el există posibilitatea cea mai mare să fi transmis virusul mai departe (colegilor şi profesorilor săi) din moment ce s-a dus regulat la şcoală în ultimele zile… Prin urmare, se impun TESTĂRI URGENTE PENTRU TOŢI COLEGII ŞI PROFESORII DIN HAŞDEU care s-au aflat în prezenţa acestui copil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.