Mamă, tată, bunic, bunică și trei copii. „E ciudat, șapte inși, niciun simptom”

Soț (30 de ani), soție (23), bunic (53), bunică și trei copii (7-9 ani). Cu toții, șapte persoane, din comuna buzoiană Râmnicelu, au fost depistați pozitiv la testul cu coronavirus.

Primul soțul (duminica trecută), iar ieri, restul familiei, care a fost ridicată de acasă cu izoleta și dusă la spital la Rm. Sărat.

„E ceva ciudat la mijloc. Din șapte inși, niciunul nu are nici cel mai mic simptom. Suntem și noi bulversați, nu știm ce să credem, dar ni se pare ciudat ce se întâmplă”, ne-a declarat un apropiat al familiei.

„Fănel, soțul, a ajuns la spital cu o răceală. A fost la pescuit, i s-a încurcat undița, a intrat în apă. De aici spune că i s-a tras, a fost bolnav două săptămâni. După ce i-a trecut ce a fost mai rău, mai simțea o durere în spate. A fost la spital la Buzău, apoi și la Focșani, că aveau un aparat mai bun, acolo i-au făcut și testul de coronavirus și au zis că-i pozitiv. Acum Fănel e bine, a scăpat și de durerea de spate, a fost mutat la Rm. Sărat și ar fi vrut să plece acasă. Numai că ieri, i-au adus la spital și restul familiei”, ne-a povestit prietenul acestuia din Râmnicelu.

Teoria conspirației

„Ni se pare ciudat că imediat după spusele primarului Cârjan de la Râmnic, că ar trebui carantinat Râmnicelu, așa, ca la un semn, au apărut aceste șase cazuri. Dacă asta se dorește și se inventează acum motive pentru a se institui carantina ?”, ne-a spus localnicul din Râmnicelu.

Râmnicelu e o comună cu peste 4 mii de locuitori și o importantă comunitate de rromi, cunoscută în toată țara pentru usturoiul produs aici

Cu cele șase cazuri de la Râmnicelu, plus alte două din mun. Buzău, s-a ajuns la un total de 61 de infectați în jud. Buzău.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Mamă, tată, bunic, bunică și trei copii. „E ciudat, șapte inși, niciun simptom”

  • Cu siguranta cazurile din Rimnicelu au legatura cu cele din Posta, daca s-ar face ancheta epidemiologica serioasa

  • Ma lasi? Acum toti care sunt testați pozitiv au legătură cu cei din Posta? SERIOS?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.