Mamele cu copii în cărucioare din „Mihai Viteazul”, nu pot veni în oraș. Pasajul de la gară are trepte, iar cel de la spitalul CFR e praf. „Se poate repara ?”

Mai multe mămici din cartierul Mihai Viteazul, dar și cetățeni în etate, care se deplasează mai greu, ne-au cerut ajutorul.

„Veniți vă rog să vedeți și dvs. Trecerea peste calea ferată din dreptul spitalului CFR, e praf. Nu cred că a fost reparată vreodată. Și sunt sute de buzoieni care trec zilnic pe aici. Pur și simplu îți rupi picioarele dacă nu ești atent. Eu sunt mămică și mai am treabă prin oraș. N-am cu cine lăsa copilul și trebuie să mă chinui cu căruciorul ca să trec peste linii. E un coșmar vă rog să mă credeți. Nu știu cine trebuie să repare acest pasaj, primăria sau cei de la CFR, dar ar trebui să vină și ei aici ca să vadă. Se vor convinge pe loc. Sunt oameni bătrâni… Bicicliștii, de asemenea, trebuie să-și ia bicicleta în spinare”, e mesajul trimis către buzoienii.ro de a doua mămică din M. Viteazul în ultima lună.

Motiv pentru care reporterul buzoienii.ro s-a deplasat la fața locului.

Iar reclamațiile primite s-au dovedit pe deplin justificate.

Așa cum se poate vedea din fotografiile realizate trecerea respectivă e una lăsată în paragină, insalubră și chiar periculoasă în condițiile în care pe acolo mai trec și trenuri în viteză.

De reparat, legal, ar trebui s-o facă CFR, dar probabil că vor trebui să treacă din nou zeci de ani așa cum s-a întâmplat și cu peroanele din gara centrală.

Poate primarul Toma vorbește din nou cu ruda sa care e șef pe la Regionala CFR Galați, și mai face o minune.   

Mai jos puteți vedea o galerie foto cu „minunățiile” zonei. Ar mai fi de precizat că la ultima călătorie a reporterului prin Ungaria și Croația acesta nu a avut cum să nu remarce faptul că pe acolo trecerea peste calea ferată cu mașina se face aproape insesizabil, nu precum în România unde autoturismul scrâșnește din toate încheieturile.  

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.