Manager, trecere peste noapte de la „lipsa aprecierii mele” la „nu este un moment bun”

Adrian Danielescu și-a dat demisia din funcția de manager a spitalului din Rm. Sărat.

Acesta s-a supărat (cu temei) duminică seară întrucât n-a fost invitat la vizita ministrului Nelu Tătaru la unitatea medicala râmniceană.

„Vizita ministrului Sănătății și ceea ce a urmat după m-au făcut să iau decizia de a-mi depune  cererea de demisie. Nu este normal ca într-o perioadă grea ca aceasta managerul spitalului să nu fie chemat. Neimplicarea mea la discuții am considerat-o ca fiind o lipsă de apreciere asupra activității proprii de manager. Acest lucru m-a făcut să-mi depun demisia”, a motivat Danielescu.

Răstimp, Danielescu a fost convins că trebuie să rămână.

„La întâlnirea avută cu medicii șefi de secție am realizat că întreg colectivul consideră că managerul trebuia să fie prezent la discuții ca să-și susțină unitatea managerială. Ascultând argumentele celor care cu adevărat au muncit în acest spital și care depun toate eforturile și în prezent, mai ales în această perioadă grea, să-și facă datoria, mi-am dat seama că nu este un moment bun ca instituția să rămână fără conducere. Acum, consider că trebuie să trecem împreună peste aceste greutăți, atât eu ca manager, cât și cadrele medicale, pentru a acorda tot sprijinul pacienților. Drept pentru care m-am decis să revin asupra deciziei de demisie”, a anunțat Danielescu într-un comunicat de presă.

În plus, responsabilii spitalului din Rm. Sărat (centru Covid pr. județul Buzău) au reușit să suplimenteze până la aproape 190 numărul de paturi disponibile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.