„Mâncat de viu! Cât va mai dura bătaia de joc la adresa țăranilor ?”

„În această dimineață, la Bisoca, satul Recea, la gospodarul Gheorghe Cernat. Porc mâncat de viu de urs! Porcul are în jur de 240 de kg. E încă viu”

Aceasta e fotografia primită de reporterul buzoienii.ro în această dimineață de la un colaborator din Bisoca.

Ulterior, imaginea a ajuns și pe facebook. S-au adăugat comentarii:

Cu nici două săptămâni în urmă, tot la Bisoca, un urs a mâncat un porc și două oi:


Răspunsul, pentru cei din Bisoca și celelalte comunități buzoiene terorizate de numărul mare de urși, e că nu se poate face nimic.

Statul român și ai săi politicieni țin mai mult la urși decât la oameni.

Urșii nu pot fi împușcați chiar dacă produc pagube și teroare, iar dacă oamenii disperați încearcă singuri să se protejeze – instrumentele statului (polițiști și procurori) vin imediat să-i aresteze, pe baza unei legi strâmbe, cică fac braconaj.

În Germania, Austria, Elveția, Franța etc. dacă un urs intră într-o comunitate, se închid imediat școlile, magazinele, tot, iar ursul e în câteva ore executat. Un urs într-o zonă turistică ar însemna acolo pierderi de milioane de euro, statul nu-și permite așa ceva.

La noi, Bisoca și, mai ales, zona Lacurile, sunt o frumusețe, cu un potențial turistic deosebit. Dar ce turist să riște pe aici, când știe că poate fi oricând mursecat de urs ?

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Mâncat de viu! Cât va mai dura bătaia de joc la adresa țăranilor ?”

 • Bă, da’ ursu’ ăsta nu mai are pic de bun-simț … vine, așa, ca porcu’, noaptea … 😉

  Răspunde
 • DAC OMORI URSU FACI PUSCARIE DACA TE OMOARA NU SE INTIMPLA NIMIC SUNT NISTE IDIOTI CA SE LASA UNUL PE CELALAT SI ASA UITE URSU NU E URSU ASA CA AR FI BINE SA II INPUSCAM NOI SI PE URSI SI PE IDIOTI MAMA LOR LA TOTI

  Răspunde
 • Pana veti vota toti AUR, atat va mai dura. Partidele sclave ale UE pun omul sub animal, asa au fost invatate de pe unde isi iau ordinele

  Răspunde
  • Eu sunt mare iubitor de animale, dar dacă habitatul țării poate asigura hrană doar pt 3.000 de ursi, ce facem cu restul de 7-8.000 de urși!
   Trebuie sedați și duși in Alpi să se ocupe de ei Ecologiștii de acolo, care îi finanțează pe ai noștri!

   Răspunde
  • Și AUR este tot cu UE. Nu-ți mai face iluzii. Deja a stabilit doi candidați la europarlamentare: Terheș și Piperea. Am fost la lansarea programului de guvernare, la Pietrosu. Când am văzut-o pe Ramona lu’ Bruinsels pe post de prezentatoare m-am lămurit. AUR este aceeași mărie cu altă pălărie. Cel puțin la Buzău zici că-i PMP redivivus.

   Răspunde
   • mai bine sclavi ai rusilor , decat supusi ai tzaranilor prosti !

    Răspunde
 • Păi de 34 de ani sau perindat toți pe la guvernare,una au promis alta au făcut. De făcut au făcut dar doar pentru ei. Noul partid cu nume exotic este ceva tip Partidul România Mare dar chiar mai răi decât ăia cu membrii de partid care încasează bani ca parlamentar român dar primesc bani și de la ruși, adică de la FSB, serviciile de informații ruse, dovediți vezi cazul lui Șoșoacă. După atâția ani de comunism,chiar nu v-ați săturat de Rusia. Credeți că ăștia dacă vin la putere nu vor face la fel vor fura pentru ei și vom deveni iar vasali rușilor, chiar sunteți toți sadomasochiști. Toți vreți ori cu rușii ori cu americanii,chiar nu putem să fim independenți să ne vedem doar interesul țării,dar la asta duce lipsa de educație. FERICIȚI cei săraci cu duhul ! Anonimilor

  Răspunde
 • Aaa, deci AUR era solutia.
  Am inteles….

  Oaie.

  Răspunde
 • O tara plina de dobi!De sus pana jos!Vorba lui Catalin ,oi!Ca sa fim finuti!Sictir guvernanti,sictir ong-isti de cacao!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.