Mândrie pe chipurile pesediștilor pentru că au asemenea candidată VIDEO

Va fi probabil vedeta campaniei electorale din județul Buzău.

Bianca Ioniță e tânără, frumoasă, isteață, educată.


După Hasdeu, buzoianca de 23 de ani a studiat la Londra istoria, securitatea și dreptul.

A lucrat la ambasada și consulatul României de la Londra, acum e la Parlamentul European.

Scurtul interviu (vezi mai jos) acordat azi pe treptele CJ Buzău, la depunerea candidaturilor, i-a cucerit pe ziariștii prezenți și i-a făcut mândri pe cei de la PSD (chipurile lor sunt sugestive) că vor avea o asemenea colegă:


Briana Nicoleta Ioniță e pe locul 18 pe lista PSD de consilieri județeni.

Probabil că dacă ar fi dat acest interviu mai devreme, Briana ar fi fost promovată instant de Lucian Romașcanu în primii zece.

Lista-consilieri-judeteni_pt-presa_cu-profesie
loading...

13 comentarii la „Mândrie pe chipurile pesediștilor pentru că au asemenea candidată VIDEO

 • Felicitari dsoara. pentru ce stii si poti, ai grija la cei din spate, ei doar te folosesc acum, au nevoie de scut tanar la greselile care le-au facut…

  Răspunde
 • Poți termina și Harvard-ul, dacă te-ai băgat în cloaca politică, cu precădere în PSD, spune totul despre intențiile și calitățile tale. Oricine intră în politica românească, o face pentru avantaje, nu răzbește prin competență, să fim serioși. Nu există oameni de valoare în politica noastră, doar oportuniști.

  Răspunde
 • Asta a fost cheia cu care i s-a putut deschide ușa ocupării acestei funcții ??
  Faptul că a studiat la Londra ?
  Și că a terminat Hașdeul ??
  (Și, desigur, nelipsitele pile ??)

  Răspunde
  • pai a terminat Hasdeul deci are bacul … mai departe cine stie ce mai are ?

   Răspunde
 • Bani sa aiba mama si tata, ca studiezi si la Londra, si la Paris. La Hasdeu ajung anual si tot felul de transferuri. Un tanar plimbat, cu sprijin financiar, se descurca. Mai greu este de cei care sunt buni, dar gasesc peste tot usile inchise si posturile ocupate.

  Răspunde
  • Ia mergi mă tu la Londra la Oxford și vezi dacă treci cu bani! Tu crezi ca aia sunt cocalari de Gălbinași! Adevărat ca domnișoara a făcut studii de “ război” ! Asta e cam ciudat! Dacă a făcut școala la o “ școală” privată cu 100 de studenți gen Universitatea din Glodeanu Sărat” atunci da, e șmechereală! Sunt multe universități “ fake” pentru lumea a treia! Dar dacă a făcut școala la o universitate cunoscută atunci chiar a învățat ceva! Pilele nu contează dacă ai carte! Peste tot în lume e pe pile! Nimic nu e cum visează românii “ triști și nefericiți” ! Păi dacă tu studiezi la Harvard de exemplu, acolo ai colegi cu părinți care ocupă diferite poziții in societate! Normal ca se formează relații de prietenie între studenți și normal ca prietenul “ la nevoie se cunoaște” ! Numai ca ce nu știi e ca dupa ce te angajezi , daca esti prost zbori de nu te vezi! Asta e singurul avantaj!

   Răspunde
   • In mare parte ai dreptate. De acord si cu zburatul daca nu dovedesti competente profesionale. Tocmai de aceea ne intrebam de ce a zburat tocmai pe lista de consilieri locali de la Buzau dupa asa parcurs educational si profesional de nisa.

    Răspunde
  • Anonus ești o lichea ,o cunoști pe fata ,știi capacitatea ei intelectuala ce dacă au banii mai neica nimeni ,la fel ca și alți comentatori nu va e rușine, mi-e scârbă de neamul asta ,dacă e ruda voastră la fel vorbeați, nu meritați nici măcar un scuipat
   .Anonymus începusem sa te simpatize, ,dar ești plin de ura Nu îmi da replica ,apropo cel mai mare neurochirurg al lumii azi e băiatul d-lui Ciurea ,tot pile a avut ?

   Răspunde
 • O sa facă rahatul praf. Numai oportuniști pt avantaje proprii.

  Răspunde
 • La 23 ani , mai bine pune cv lui tați și mami. Cât despre ea cu securitate la Londra și istorie și angajata pe la ambasade .

  Răspunde
 • Ca sa ne dăm seama ce oameni are pesedeul.
  Da, are dreptate, vă dați seama cum sunt ceilalți?, dacă dsoara care spune câteva cuvinte, nimic deosebit, ceva normal, ceva de nivelul clasei a zecea, singurul merit fiind că sunt puse în fraze corecte gramatical și logic, este dată ca ceva ieșit din comun, vă dați seama cum sunt ceilalți?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.