Manevră salvatoare reușită de un șofer de 21 de ani!

Curg felicitările pe facebook pentru tânărul șofer din Buzău (21 de ani) care a reușit să evite o coliziune frontală cu o dubă care se lansase în depășirea unui tir în curbă.

S-a întâmplat după miezul nopții sub podul de la Mărăcineni, în acea buclă vizavi de Garden Restaurant.

Șoferul de 21 de ani a dovedit o stăpânire de sine lăudabilă într-o astfel de situație și o minte ageră care i-a oferit soluția salvatoare: trecerea pe contrasens.

Eroul zilei din traficul buzoian se numește Bogdan Popel, a terminat Hasdeul, iar de doi ani este student la Factultatea de Metematică și Informatică din București.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Manevră salvatoare reușită de un șofer de 21 de ani!

 • ce nr avea jigodia aia cre depășește acolo?

  Răspunde
 • Dubitarul ala merita batut cu levierul pana ramane fara dinti in gura pentru ce a facut. Soferul lui peste prajit

  Răspunde
 • Daca venea cineva de pe contrasens, nu mai era erou, era gropar. A tras din instinct, dar la fel de bine putea omori niste oameni care mergeau regulamentar. Alternativa ar fi fost campul, unde probabil ar fi iesit sifonat si el, si masina. Nu e vorba de stapanire de sine, e vorba de noroc chior. Daca faci asa de 10 ori la rand, probabil ca de 5-6 ori ajungi sa omori cativa oameni, cu tine cu tot inclusiv.

  Răspunde
 • @anonim
  Tu ești șoferul dubitei? Sau ești făcut din materialul rămas de la el! Omul a avut prezenta de spirit și a gândit repede totodată, a evitat un impact și sunt sigur ca a observat acel spațiu liber de pe contrasens. Probabil la vârsta ta nu ai cum sa gândești asa ceva și nici sa pui în practica.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.