Manifestanții au zăbovit câteva minute în fața sediului PSD de pe Bd. Unirii


Protest în această seară și la Buzău împotriva PSD și, în special, a lui Liviu Dragnea.

În jur de 70 de persoane, majoritatea tineri, s-au strâns după ora 18.00 în Piața Dacia după care au plecat într-un marș prin oraș.

Traseul a fost Bd. Bălcescu – Poarta Crâng – Stadion Gloria – Bariera Ploiești – Bd. Unirii – Piața Dacia.

Manifestanții, care purtau mici steaguri tricolore, s-au oprit câteva minute în fața sediului PSD de pe Bd. Unirii (vezi VIDEO mai jos).

Nu le-a răspuns nimeni, întrucât sediul era încuiat. În schimb, curioși să vadă ce se întâmplă, mulți dintre locatari au scos capul pe geam ori au ieșit pe balcoane (vezi galeria foto de mai jos).

„PSD – ciuma roșie”, „Demisia”, „Jos penalii”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă” și „Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, au fost cele mai frecvente lozinci scandate.

La această oră manifestanții au revenit în Piața Dacia.

 


Citește și: O clipă de neatenție și… un băiețel de doi ani a rămas azi fără tată. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Manifestanții au zăbovit câteva minute în fața sediului PSD de pe Bd. Unirii

 • Asa a fost si la OUG 13, intai am fost 5 in Piata Daciei, apoi am fost 30, apoi 100, si in scurt timp defilam intre 1000-1500 oameni prin oras.
  Nota: in mars am fost 50-70, in Piata Daciei inainte de plecare am fost 115+ oameni numarati, doar ca nu toti s-au incumetat la mars.

 • Cine sunt ei și ce îi mână în luptă?

 • Sunt oameni cate nu mai suporta tirania si lipsa bunului simt. Cum este posibil ca un om sa fie condamnat si sa aibe tupeul sa stea pe funcții !Toți PSD sa plece …..

 • Și totuși atât de puțini oameni au ieșit în stradă ,deși cred că nemulțumirea e generală .Mă întreb și tot eu încerc să-mi dau un răspuns . De teamă .Buzăul este fanionul PSD-ului .Și bănuiesc că știți ce ți se poate întâmpla când nu mai ești în grațiile șefului .Nimica bun .Așa că îi lăsăm pe cei fără de partid să iasă în stradă și noi să stăm în umbră ,de teamă să nu ni se întâmple ceva .La muncă ,nu se mai măresc pensiile șmd .Pentru că dacă am fi fost uniți ,gașca de la guvern și parlament ar fi dispărut demult .Și se mai pune o întrebare .Pe cine punem în loc .Pentru că insistăm noi ce insistăm dar dacă nu ne iese ,ce facem .Hai să vă spun tot eu .Insistăm până ne iese .

 • Suntem un popor de lasi
  Degeaba avem sange de roman,care pe vremuri faceam rascoale,revolutii etc
  Acum stam de ploaie,ca la umbra am stat destul!mama care faci gogosi,tu le faci tu le mirosi :)))

 • Sunt putini pentru ca nu toți marșează la ideea ca ,, corupția ucide” . Sunt încă destui care vor sa ,, rezolve” cu o mica şpaga, ,,atentie” diverse probleme. Iar alții, în instituțiile publice, în spitale și în școli care cer și primesc şpaga. DNA înseamnă în timp pușcărie pentru mită la orice nivel nu doar pentru politicieni.

 • Personal,nu cred ca Buzaul mai poate fi numit fief PSD.De ce? Fiindca pe foarte multi – din cele cunoscute de mine si aflate de la alti oameni- , ii cuprinde sau i-a cuprins sila,scarba,lehamitea cand aud de politica.Si astea se vor vedea la vot.Nici eu nu am putut participa la aceasta manifestatie,dar sunt trup si suflet alaturi de cei care vomita cand aud de PSD sau “politicienii” din acest partid,care cred si vrea o SCHIMBARE adevarata in politica romaneasca. Dar pana cand comunismul si comunistii,Securitatea si securistii -fostii si urmasii lor – nu vor fi distrusi prin orice mijloace posibile,nimic bun nu o sa se intample in Romania.Iar un prim pas se putea si inca se mai poate face prin sustinerea si aplicarea Proclamatiei de la Timisoara din decembrie 1989 si in special a Punctului 8 al acestei Proclamatii. Totodata,cred ca refacerea si reconstruirea unor ADEVARATE partide ca PNTCD,PNL este o solutie ,nu numai necesara,dar si urgenta.Important in ACESTE MOMENTE,este sa ii sustinel pe Presedintele Johannis si U.S.R-ul in demersurile si actiunile lor ce pot stavili si pune sub control acest “legionarism kominternist” al PSD-ului si reprezentantilor acestuia.

 • Aș vrea să ” împrumut ” 2 idei de la cititorii Nelu și Adrian și anume că și eu cred că suntem foarte mulți care … una spunem-alta fumăm ! E-n sângele nostru ca o … genă de care nu putem scăpa – fiecare s-a obișnuit cu mica … corupție, cu mica ciupeală, c-o șmecheriuță ceva care să aducă un cât de mic avantaj… Orice salariu mare i-ai da unuia, tot mai se bucură de-o pleașcă micuță … Inainte de a clama cîte ceva, ar trebui să curățăm bine-bine oglinda-n care ne privim ! Ceea ce îngrijorează cel mai mult este lipsa de perspectivă electorală sau, vorba Cetățeanului turmentat ” io, cu cine (mai) votez ?” ..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.