Mare adunare a simpatizanților Pro România la Buzău – buzoienii.ro

Mâine la ora 15.00 la Sala Mare a CJ Buzău va avea loc lansarea candidaților Pro România pentru europarlamentare.

Astfel Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă (fost premier al Rep. Moldova) vor apărea în fața membrilor de partid și simpatizanților din județul Buzău.

Se vor ține discursuri, se va scanda, se vor da interviuri, iar la final se va lăsa cu strângeri de mână și îmbrățișări.

„PRO România, partidul condus de Victor Ponta, are cea mai complexă listă de candidați la europarlamentare. De asemenea partidul nostru a devenit în timp scurt o forță politică importantă în România, cu un procent de peste nouă la sută în mai toate sondajele de opinie. Cu trei foști premieri pe primele patru locuri, Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă, dar și cu comisarul european Corina Crețu, putem afirma cu certitudine că partidul  va obține un scor foarte bun pe 26 mai și va reuși să trimită în Parlamentul European oameni de valoare și cu o bună pregătire profesională. Deloc de neglijat, toți sunt vorbitori a mai multor limbi străine, spre deosebire de alte formațiuni politice, ale căror candidați nu vorbesc bine nici româna” – comunicat Pro România

Organizația Buzău a Pro România îl susține pe Mihai Tudose, urmând ca mai apoi fostul prim-ministru să întoarcă acest favor.

Mihai Tudose alături de buzoienii Viorel Dobre, Viorel Ștefu și Doru Muzgoci

Sloganul de campanie a partidului lui Ponta este “Mândri că suntem europeni”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Mare adunare a simpatizanților Pro România la Buzău – buzoienii.ro

  • Nu, nu sunteti mandri, ungurii si polonezii sunt mandri, voi sunteti sclavi la portile Europei, cu atitudine si mentalitate de sclavi. Dar probabil asta te invata la scoala de politicieni a SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.