Marea asfaltare 2. Toma a făcut anunțurile

Nu-i niciun secret, procentul de 78% obținut de Toma la alegeri s-a datorat în primul rând campaniei remarcabile de asfaltări din oraș – după „praful” celor 20 de ani sub Boșcodeală.

Pentru că și el știe asta – că buzoienii cer încă asfalt pe străzi și trotuare – Toma a anunțat „Marea asfaltare 2”.

AToma: „O să începem în această toamnă cu strada Horticolei. Am dat-o prin încredințare directă către Urbis Serv. Studiul tehnic e spre finalizare.. E o lucrare mai complexă, strada nu are fundație, trebuie săpat peste un metru”.

BToma: „În vinerea de dinaintea alegerilor Primăria Buzău a lansat licitația pentru desemnarea firmei (grupului de firme) care va asfalta Republicii, Bd. 1 decembrie și str. Iazul Morilor din Broșteni. E vorba atât de carosabil, cât și de trotuare”

CToma: „Am mai primit o veste bună de la Curtea de Apel Ploiești. S-a deblocat licitația și pentru desemnarea constructorului pentru Bd. Unirii, str. Transilvaniei și Aleea Industriilor. Proiectul cu fonduri europene e de 18,5 mi.€! Sper ca la începutul verii să avem în execuție toate aceste proiecte”

În jur de 150 de străzi s-au asfaltat în primul mandat al lui Toma. Două dintre echipele Urbis Serv lucrează acum pe Aleea Arinului (în spatele Sanitas) și pe Aleea Castanilor (între Muzeu și CJ Buzău)

Toma a anunțat și programul echipei Urbis Serv specializată în trotuare:

„Echipa de trotuare a terminat în Dorobanți II, acum e în Dorobanți I și se va muta în Broșteni. Următoarele obiective sunt trotuarele din Micro XIV și o serie de parcări din oraș”

Carosabil și trotuar asfaltat pe str. Luceafărului („Zidul lui Marghiloman”)

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „Marea asfaltare 2. Toma a făcut anunțurile

  • Cand oare vine randul str. Independentei ?

  • Hopa,ca mai e de lucru si in Dorobanti I,si II !Ala din primarie care raspunde s-o ia pe teren per pedes sa vada ,apoi sa semneze devizul!Si sa vina si laudele!

  • Daca se asfalteaza 1 Decembrie se face ceva si cu inersectia cu podul Dragaica si cea cu Unirii? Daca nu, mai bine nu, las-o asa, c-ar fi bani cheltuiti degeaba ….

  • De 30 ani stau in Micro iv STR.STADIONULUI acum CONCORDIA CU TOATE CA MAI SUNT STRAZI CARE SE CHEAMA ASA NU SA ASFALTAT NICIODATA
    .AM FACUT NUMEROASE ADRESE LA PRIMARIE DAR DAGEABA.NU AI PILE NU REZOLVI NIMIC.

  • Care strazi ,strazile ale impartite in doua care sa dea mai multe la numar ???

  • DECI TOT FARA FONDURI EUROPENE HORTICOLEI CARE E PRAF , SI NU DE ACUM , DE CE NU CU FONDURI EUROPENE ??????? SIMPLU ,NU SE POT FURA .

  • Va rugam sa luati masuri sa dipara tigania cu cablurile aeriene. Daca incepeti aceasta asfaltare pe tronsoanele Horticolei – Republicii – 1Decembrie 1918 va rugam sa dati dispozitie la proprietarii cablurilor sa le ingroape. Cat de bine arata Calea Eroilor fara cabluri pe sus..cu copacei si trotuare super estetice. Cum ar arata si tronsoanele respective asa?!?!?! Multumim !

  • Str. Oltului a fost asfaltata dar, de cel puțin 1 an, au rămas neasfaltate cca 50% din trotuare. De ce nu se finalizează?? Ca sa nu mai spunem de celelalte străzi din Cartierul Titulescu, total neasfaltate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.