Marfa e încă pe galantar! Alo, Kaufland, e al doilea caz al zilei !

Sunt fotografii pe care un buzoian, Eduard Mihai, ni le-a trimis cu câteva minute în urmă.

„Acum în magazinul Kaufland Buzău de pe Frăsinet. Chiar la intrare, pe partea dreaptă, la raftul cu oferte. Ciolan presat cu mucegai. N-am reclamat celor din magazin. Așa, oricine poate veni să vadă cu ochii lui că nu e minciună”, ne-a declarat buzoianul.

Îngrijorător pentru Kaufland, brand recunoscut pentru calitatea și rigoarea nemțească – e că acest e al doilea caz al zilei de la Buzău.

De dimineață, buzoienii.ro a publicat un alt articol cu o reclamație a unui buzoian în care se prezenta o bucată de mușchi file (e drept, produsă de Matache Măcelaru) care prezenta o îngrijorătoare culoare galbenă

„Atenție la produsele cumpărate de la Kaufland! Oare ce substanțe conține acest produs care conferă o asemenea culoare dubioasă? Ăștia ne otrăvesc cu bună știință, oameni buni! Cine controlează astfel de produse în magazinele din această țară? Popor cumpărător, mare atenție în viitor!”, scrie nemulțumitul pe facebook.

Ce au răspuns cei de la Kaufland pentru cazul de dimineață puteți citi dând CLICK AICI.

Reporterul buzoienii.ro ține să precizeze că la mijloc nu e vreo campanie ascunsă împotriva Kaufland și că pur și simplu – așa s-a întâmplat – să primească în aceeași zi două reclamații de la cititori.

Pentru a înlătura orice dubiu, reporterul mai adaugă că e client săptămânal al celor două magazine Kaufland din oraș (și că a apărat Kaufland în acel scandal monstru cu vânzătoarea de mici unguroaică de la Odorhei – CLICK AICI) .

Mai jos s-au inserat și alte fotografii trimise de cititorul nostru Eduard Mihai.

UPDATE. Răspuns Kaufland:

„Am demarat verificări la vitrina mobilă din cadrul magazinului din Buzău, str. Frăsinet și vă asigurăm că este vorba de un caz izolat. Produsul menționat a fost înlăturat și în urma analizării acestuia am constatat că ambalajul fusese deteriorat, iar contactul cu aerul a dus la devidarea și alterarea acestuia. Vă confirmăm că toate produsele de la raion sunt conforme și îndeplinesc toate standardele de calitate. Pentru a preîntâmpina astfel de situații, am sporit frecvența controalelor zilnice de prospețime de la raft”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Adelina i-a spus colegului de tură a lui G. ce s-a întâmplat”CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Marfa e încă pe galantar! Alo, Kaufland, e al doilea caz al zilei !

 • E oferta Kaufland traieste sanatos: ciolan cu mucegai. Platesti ciolanul si primesti bonus mucegai de la Kaufland ca sa traiesti frumos si sanatos.
  Aici ce scuza vor mai avea, e evident ca a fost facuta cu intentie treaba, angajatii au fost instruiti sa puna produsele necomestibile si mucegaite la raft ca sa insele clientii, mizeaza ca nu se mai intoarce nimeni pentru 4 lei sa faca scandal sa primeasca cei 4 lei inapoi, costa mai mult drumul si timpul pierdut cu asta pentru client.
  Nu e de mirare, la ce angajati are Kaufland in Buzau.
  E de evitat sa mergi la ei.
  Sotia mea la Kaufland a fost hartuita de angajati pe motiv ca avea telefonul ei in mana si angajatul (ce parea de la paza) a urmarit-o in tot magaziul cat a stat ca sa vada ce face cu telefonul ei, ii era frica ca face poze cu telefonul. Probabil le e frica celor de acolo ca vor documenta clientii cu foto/video toate neregulile din magazin si de aceea se hartuieste lumea ce are telefon mobil.
  De ciupitul din rest nici nu mai are rost sa mai aduc aminte, asta cred ca a patit absolut toata lumea.
  Sper ca a fost discret cel ce a facut poza, ca daca nu, la urmatoarea vizita va fi sigur hartuit sau hartuita de paza ca razbunare… nimic nu se iarta.

 • Cum dracu se face ca numai la kaufland se întâmplă…, la Carrefour sau Profi nu se găsește nimic… Ăștia sunt de la firmele care vor sa injoseasca kaufland.. Rușine…

 • Poate se mai intampla si la altii, dar mai rar, probabil din cauza ca au conducere mai competenta si angajati cu mai mult simt de raspundere.
  La Kaufland majoritatea sunt sefi ce au venit impusi de la partid, din TSD au intrat sefi la Kaufland.
  As suspecta ca a fost un “gest” pentru a se plati binevointa partidului, cum se practica in domeniu, doar ca la Kaufland a fost dusa la extrema aceasta practica.

  Totul porneste de la management, ai management prost, atunci totul merge prost, nici nu are cum sa mearga altfel decat prost. Cum se spune, pestele de la cap se impute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.