AZI! Ce meciuri pt. Gloria și microbiștii buzoieni!

Zi importantă, azi, pentru SCM Gloria Buzău și suporterii ei.

Balul va fi deschis la Sala Sporturilor de la ora 18.00. Handbalistele întâlnesc lidera Corona Brașov. Un meci extrem de dificil, la Corona evoluând trei jucătoare (titulare) în naționala României (Eliza Buceschi, Cristina Laszlo și Daria Bucur) la care se adaugă Sorina Târcă, cea mai mare speranță a handbalului românesc.

Buzoiencele au șansa lor și se gândesc că dacă Zalăul a învins pe CSM, atunci și ele – dacă se autodepășesc – pot bate Brașovul.

Gloria să câștige la lideră!

De la Sala Sporturilor microbiștii buzoieni se vor muta în fața televizoarelor la derby-ul ligii secunde la fotbal. De la ora 19.30 pe Digisport, Telekom și Look Plus se joacă Turris Tr. Măgurele – SCM Gloria Buzău. Buzoienii caută să profite de momentul mai slab al teleormănenilor (prima înfrângere din campionat la Pitești, urmată de demisia antrenorului Erik Lincar și înlocuirea sa cu Florin Bratu) și să obțină victoria.

În ultimele zile, Ilie Stan a programat antrenamente în nocturnă pentru a-și obișnui jucătorii cu ora de joc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.