„Marți vor fi demiși toți!”

E singurul din fotografia de mai sus care n-a fost ales (anul trecut la alegeri), ci numit.

Motiv pentru care va fi, cel mai probabil, și primul care părăsește funcția.

E vorba de prefectul USR-PLUS, Silviu Iordache, aproape de a părăsi postul de șef de la Casa Albă după turbulențele apărute pe scena politică națională.

”Mâine vor fi demiși toți cei veniți politic pe structura USR PLUS. Secretari de stat și prefecți. Am cel puțin 12 mesaje de secretari de stat și prefecți USR care sunt revoltați de decizia partidului lor”.

Declarația a făcut-o astă seară (la Antena 3) Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Silviu Iordache e prefect de 5 luni. A preluat postul la 1 aprilie, după ce – în urma algoritmului – funcția de prefect de Buzău a revenit partidului PLUS. Cele mai multe apariții publice au fost în sprijinirea campaniei de vaccinare

Pe lângă atuul tinereții, Iordache l-a avut pe cel antreprenorial. A venit din privat, după ce a reușit să dezvolte de la zero o firmă de panouri solare. Acolo se va și întoarce, dacă anunțul demiterii va fi confirmat mâine.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Marți vor fi demiși toți!”

  • Tereacă, vezi că omul nu a dezvoltat de unul singur afacerea, ci a preluat ceea ce au început părinții săi.

  • Sa speram ca Citu va avea puterea sa elimine toti acesti indivizi din toate structurile in care s-au infiltrat. Trebuie facuta curatenie serioasa in urma lor, au facut numai rau, au semnat numai hartii in defavoarea statului si a cetatenilor, niste tunuri uriase pe care o sa le decontam ani de zile de acum inainte.
    Are si Iohannis vina ca a fortat PNL sa le faca cadou functii acestor indivizi de la USR-PLUS care numai la lucruri rele sunt cu mintea. Si i-a fortat sa le dea exact ministerele si posturile cu cei mai multi bani ce pot fi sofonati din hartii, unde cei de la USR-PLUS sunt specialisti, ei au dat tunuri numai din pix, numai cu hartii, n-au lasat nimic in urma lor in nici un contract cu statul sau finantare, ba chiar liderul lor care a sifonat fonduri europene pentru a isi plimba rudele si nevasta prin tari straine sub pretextul „proiectelor europene” mai avea si nesimtirea sa dea vina pentru sifonarea banilor europeni tot pe amaratele alea de care s-a folosit sa acceseze fonduri europene pe axa categoriilor defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.