Mărturie. „După câteva secunde trenul a izbit mașina”

Reporterul buzoienii.ro a primit informații suplimentare din care rezultă că accidentul de pe Șoseaua de Centură a Buzăului a fost mai grav decât s-a anunțat inițial.

În urma impactului cu parapetele (de pe mijlocul drumului) mașina s-a rostogolit până pe linia ferată.

Primii care au văzut ce s-a întâmplat (deși ploua torențial) și au intervenit salvator au fost doi polițiști locali (de la Protecția Mediului).

„În autoturism se aflau un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani. Ambii prezentau răni în zona capului. Bărbatul a reușit să părăsească singur autoturismul, nu și doamna. Politistul local Cătălin David a încercat inițial să mențină femeia nemișcată comunicând în permanență cu aceasta.
Numai că la un moment dat echipajul de poliție locală a observat un tren care se apropia vertiginos. Într-o fracțiune de secundă Cătălin David a extras victima din autoturism. Peste câteva secunde trenul a izbit autoturismul. Ulterior, la fața locului a sosit din un echipaj al Poliției Române și un echipaj SMURD care a preluat victimele” – comunicat Poliția Locală Buzău.

Celălalt polițist local implicat se numește C-tin Vlad. Înainte de a primi mulțumiri de la cei doi vârstnici aflați acum în spital, cei doi agenți locali primesc felicitările comunității pentru această intervenție salvatoare.

loading...

2 comentarii la „Mărturie. „După câteva secunde trenul a izbit mașina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.