Mărturisire. „Cine n-a fost acolo și n-a văzut cu ochii lui nu știe!”

Gest lăudabil făcut azi de Sorin Munteanu, primarul din Poșta Câlnău, după ce a trecut prin experiența îmbolnăvirii cu coronavirus.

„De ce am ținut să donez plasmă ? Din respect pentru medici și personalul medical. Am ajuns la Matei Balș la București într-o stare de sfârșeală. Prima dată, când au apărut simptomele, m-am internat la Buzău, la Gârlași. Dar mi s-a făcut rău și m-au trimis la București”

„La mine a fost un pic altfel. Aveam gust și miros. Dar, altfel, eram terminat”

„Am știut că mă fac bine de cum am intrat pe poarta spitalului din București. Imediat am văzut ordine, dotări, profesionalism, rigoare. Acolo, am văzut și cât de periculos e acest virus. Cine n-a fost acolo și n-a văzut cu ochii lui n-are de unde să știe. Am plecat cu un mare respect pentru personalul medical din acel spital. Am decis să donez voluntar plasmă. Din recunoștință”, a adăugat primarul din Poșta Câlnău.

loading...

8 comentarii la „Mărturisire. „Cine n-a fost acolo și n-a văzut cu ochii lui nu știe!”

 • Sa auda si prostii!

 • Mare atentie domn’ primar ! Va contracandideaza un fost sofer al unui comandant de unitate militara, unul care s-a pensionat fictiv, anticipat, pe caz de boala (plesneste de sanatate !)…un neica nimeni cu pretentii de intelectual (studii pe repede inainte la Spiru Haret)…etc.

 • Faptul că Sorin Munteanu donează plasmă în spirit umanitar îmi confirmă că e un suflet mare , așa cum îl știam în urmă cu mulți ani . Îl cunosc din copilărie , am fost vecini , e născut și crescut în Lipia. Nu l-am mai văzut de foarte mulți ani , știam doar că era , sau a fost primar în Poșta Câlnău , dar nu știu câte mandate . Cinste lui !

 • Putea sa ramana in lagar daca tot i-a placut lagarul asa mult.
  Eliberarea din lagar s-a produs cumva dupa ce a semnat angajament pentru a promova lagarul pentru ca romanii sa accepte sa fie luati cu forta din propriile case si aruncati in acele lagare si tinuti flamanzi si in conditii inumane in speranta ca mor pentru a umfla cifrele guvernul?
  Guvernul are tot interesul sa declare cifre mai mari pentru a cere bani de la organismele internationale, organisme internationale care dau bani dupa cat declara guvernul ca are „infectati” si morti in lagare, promovand astfel crime contra bani, mai rau ca pe vremea nazistilor.

 • „Anonimule”, vei rămâne un „no name” al speciei umane (oare te poți numi om , te-ai uitat în oglindă?),cu un asemenea comentariu lipsit total de empatie față de niște oameni în suferință.Nu credeam că cineva se poate încărca cu atâta energie negativă și poate emana atâta ură viscerală față de niște oameni care au singura „vină” că s-au „pricopsit” cu virusul.Dacă Sorin Munteanu ar ajunge să citească aceste comentarii, l-aș sfătui să „ignore” comentariul acestui „anonim”, care este doar exponentul acelui segment „extremist” pe care-l găsim în orice societate democratică a zilelor noastre.Sunt oameni născuți cu o mare supărare pe viață și pe conceptele de umanitate și empatie , dar , slavă Domnului, sunt atât de insignifianți în „minoritatea” lor , că n-ar merita nici buletin de identitate.
  Reafirm deci aprecierea gestului umanitar al donării de plasmă anti-covid-19 al tuturor celor care l-au făcut , pe care-i consider adevărate ființe umane .Cinste lor !

 • @Anonim:
  Sunt o groaza care au transpus in comentarii ceea ce au primit in perfuzie de la RTV sau A3 si apoi au murit de Covid.
  Iti dorim si tie, SUCCES !

 • Pentru anonim, sa-ti ajute Dumbezeu sa ajungi acolo si sa mori de ciuda ca nu sunt conditiile pe care le invoci! Si ti-o spune unul care a fost la Ramnicu Sarat!

 • Anonimule…dacă tot îți iei bilet numai dus spre infern, nu vrei, te rog, să iei cu tine și un mârșav șobolan roșu identificat sub numele de cod Secu’ „tov Leo Tz” ???
  Decontăm noi costurile de transport. Drum bun, tovarăși !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.