Mașina buzoianului, aruncată pe contrasens! Cum și unde s-a întâmplat

Viața lui Nelu L., un buzoian de 38 de ani, s-a curmat brusc în urma unui accident rutier.

Evenimentul tragic s-a produs fix la ieșirea din Focșani pe E85 (în dreptul indicatorului de intrare în Golești, un fel de Mărăcineni la noi).

Autoutilitara în care se afla buzoianul a fost împinsă pe contrasens de un autoturism ieșit de pe o străduță laterală.

Fiat-ul s-a izbit într-un microbuz Ford (partea stângă) după care s-a răsturnat.

Buzoianul a fost scos cu descarcerarea ISU din mașină. Din păcate, a decedat câteva ore mai târziu la spitalul din Focșani.

Accidentul se putea lăsa cu mai multe victime. Microbuzul transporta opt români care se întorceau din străinătate. Din fericire, au scăpat cu toții teferi.

Ăsta e locul accidentului. Buzoianul ieșea din Focșani (dreapta imaginii). De pe străduța laterală a ieșit mașina care l-a aruncat pe buzoian pe contrasens în microbuz

Din păcate, în urma accidentului o fetiță va crește fără tată.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Mașina buzoianului, aruncată pe contrasens! Cum și unde s-a întâmplat

  • PENTRU CA SUNTEM PE PRIMULLOC LA ACCIDENTE IN U.E …NU RENUNTAM DELOC….ASTA ESTE ADEVARUL………96 PARCA AU AUNTAT CEI DE LA PRO TV IN TIMP CE SUEDIA……..5 SAU 6 …..

  • Sa renuntam la ce, gigel? Suedezii au autostrazi, E85 este o ruleta ruseasca rutiera, unde acostamentul e folosit ca banda de circulatie. Sa nu ai o autostrada si sa traversezi tara pe asa ceva e criminal. Nici sa mergi normal nu poti, ca sunt multe BMW-uri si Mercedrsuri care dau flash-uri continuu ca sa te dea pe acostament, sa poata trece cu 160kmph. Daca nu ar fi circulat cu duba pe acostament, poate ar fi scapat, dar asta e situatia…BMW-uri si Mercedesuri din furt continuu, lipsa autostrazi tot din furt continuu si nepasare. Ca in tarile bananiere, oameni foarte bogati din furt, infrastructura la pamant din cauza ca patronache fenteaza taxele, iar din putinele taxe ce se platesc, fura si aia din administratie

  • Bine zis .Foarte bine zis.

  • Felicitări lui ” username ” pentru excelenta sa analiză !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.